RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai, la câteva ore de numirea la Pandurii

/ 18 ianuarie 2013

Cristi Pustai negociază în acest moment cu Pandurii pentru preluarea postului de antrenor principal al grupării gorjene după ce postul a rămas vacant după rezilierea contractului avut de Petre Grigoraș.

pustaiSurse din interiorul clubului gorjean confirmă faptul că actualul antrenor al celor de la Gaz Metan Mediaș este foarte aproape de a accepta oferta Pandurilor, oficializarea putând fi anunțată chiar în această seară. Pe lângă antrenorul Cristi Pustai, la Pandurii ar urma să activeze în staff-ul acestuia  care i-ar cuprinde pe antrenorul secund Flaviu Șomfălean, preparatorul fizic Ferencz Bajko și Vali David ca antrenor cu portarii.

Contactat de Sport in Gorj, președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a confirmat faptul că negocierile se află în linie dreaptă și că în scurt timp echipa gorjeană va avea din nou antrenor.

Ioan Horoba, președintele medieșenilor, a confirmat faptul că antrenorul echipei sale are o clauză în contract în care se precizează că poate pleca în orice moment.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.