RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai, la debutul său la Târgu Jiu

/ 1 martie 2013

După ce a condus primul joc oficial ca antrenor al Pandurilor la Piatra Neamț, Cristi Pustai se află în fața debutului său Târgu Jiu.

pustai si echipa4          Tehnicianul Pandurilor este la prima experiență departe de casă, până acum antrenând în Liga 1 doar la Mediaș: „Emoţii sunt la orice joc, nu neapărat în faţa spectatorilor. Aş vrea să avem tribune pline pe orice stadion. Asta o putem face prin calitatea serviciilor făcute. La Târgu-Jiu am doar câteva zile, în rest am stat doar în străinătate. E o alegere care sper să dea roade”, a declarat Cristi Pustai . Nici la revenirea echipei la Târgu Jiu, Pustai nu a avut prilejul de a lua contactul cu terenurile din Complexul „Municipal”, abia vineri putând să desfășoare la Târgu Jiu primele antrenamente din cauza ploilor: „Din păcate am întâmpinat dificultăţi în această săptămână în procesul de antrenament, astea sunt condiţiile. Ne-am antrenat până acum la Rovinari. Terenul de antrenament e o problemă în general, dar la ce se vrea pe termen lung e o problemă importantă crearea unei baze atât pentru centrul de juniori cât şi pentru seniori. Terenul sintetic nu e suficient la câtă activitate este pe el”, a mai spus Pustai.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.