RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii s-au antrenat pentru prima dată sub comanda lui Cristi Pustai la Târgu Jiu

/ 5 februarie 2013

Pauza dintre cele două cantonamente ale Pandurilor din Antalya este foarte scurtă, așa că până la a doua plecare a gorjenilor în Turcia, echipa nu are timp decât de două antrenamente la Târgu Jiu.

pustai jucatori antrenament     Primul antrenament al Pandurilor a avut loc în această după-amiază, fiind primul pe care Cristi Pustai l-a condus la Târgu Jiu. La acest prim antrenament au participat 20 de jucători, între ei fiind și cei doi juniori ai clubului, juniori care vor face parte din lotul gorjean și pentru cel de-al doilea cantonament din Antalya.

După cel de-al doilea antrenament de la Târgu Jiu, antrenament ce va avea loc mâine dimineață, Pandurii vor lua drumul Bucureștiului, pentru ca pe 7 februarie să intre în cantonament în Antalya, până pe 20 februarie, perioadă în care echipa va disputa mai multe jocuri de verificare.

 Lotul Pandurilor la primul antrenament la Târgu Jiu sub bagheta lui Cristi Pustai:

Mingote, Lazar, Horvat, Pleașcă, Ungurușan, Buleică, Rusu, Viera, Rada, Cristea, Nicoară, Voiculeț, Băcilă, Anton, Alaverdashvili, Lemnaru, Matulevicius, Grigoraș, Pițian și Cocină.

 Au lipsit: Predescu, Paraskevas, Vlad, Mamele, Ibeh, Boutadjine.

 La națională: Nistor, Răduț.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.