RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai, nemulțumit la revenirea din vacanță

/ 11 iunie 2013

Tehnicianul Pandurilor nu și-a ascuns nemulțumirea legată de faptul că Pandurii a avut prea puțini jucători la acțiunea inițiată de club privind jucătorii pe care gorjenii îi au sub contract dar au jucat pentru alte echipe în ultimul sezon.

pustai si tinerii1            „Am venit mai devreme din vacanță, mi s-a spus că avem foarte mulți jucători împrumutați la alte echipe pe care să-i văd, dar, când colo, n-am nici pentru două echipe, pentru un joc școală, cu jucătorii de la juniori cu tot. Sunt aici, dar nu am cu cine să discut din conducere, iar transferurile nu se fac prin telefon, trebuie să ne așezăm împreună la masă, să discutăm. Deocamdată nu prea sunt noutăţi, pe unii dintre jucătorii tineri îi cunosc, pe alţii mai puţin. Noutăţi ar fi un Dobre, un Răduca, îi aştept să mai joace şi apoi vorbim”, a declarat Pustai după primele antrenamente disputate la Târgu Jiu după vacanța de vară.

Dacă la primul antrenament a fost prezent și Tătaru, acesta a lipsit la cel de-al doilea, probabil supărat de faptul că doar el, Neagu și Voinea au răspuns chemării clubului dintre jucătorii împrumutați, restul fiind doar juniori ai clubului. În ceea ce-i privești pe tineri, Pustai spune că și-ar dori ca aceștia să joace la echipa a doua, așa cum a fost ea anunțată de președinte, formată doar din jucători sub 22 de ani: „Am văzut jucătorii tineri, sunt interesanți. Este o generaţie bună de tineri, probabil mulţi vor fi direcţionaţi către echipa a II-a, ar fi păcat să se piardă. Practic ei ar trebui să reprezinte viitorul echipei mari. Să vedem până atunci dacă vor confirma”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Aloo, nea Condescu,Parvulescule…puneti-va pe treaba ca jucam 100% in locul Stelei!Nu ca ar fi ceva rau ,dar macar sa nu ne facem de ras…

    • klauss 78 spune:

      ….si faceti kakatu praf….rasilor voi nici fata de locul pe care sunteti nu aveti, sclavii lu condescu… steaua trebuie sa mearga, a castigat pe merit, iar daca nu, nimeni.

      • gorj spune:

        piei satană defunctule!!!!!!!

      • blue spune:

        Who the *** is steaua?
        I-auzi si la asta,a castigat pe merit!!!!Care merit?Asa se zice mai nou la valiza?Oparitii aia ar trebui retrogradati in div.C si exclusi din toate competitiile europene 10 ani de zile…Noroc bun!

      • gorj spune:

        hai craiova hai baietii bine c-am scapat de voi!!!!!!!!!! – rusine stergeti comentariile anti cracovia!!!!! fiti impartiali

  • gabi spune:

    Ba ,asta `Klauss 78`, nu stiu ce te doare pe tine de noi ,dar ce stiu ,e ca tu esti un frustrat de care nu scapam decat daca vrea moderatorul!Dn-ul Cristi, scoate-l pe asta de aici,e tendentios si ne face nervi!Ba ,suporter de echipa desfiintata du-te vere si lasa-ne ca esti penibil!

  • @ „Klauss 78”, „gorj” si „gabi”

    Rugamintea noastra a fost ca pe acest site sa existe discutii pe orice tema, insa fara cuvinte triviale, fara jigniri si atacuri la persoana. In cazul in care vom considera ca se depasesc aceste limite, comentariile respective nu vor fi publicate.

    Multumim pentru intelegere!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.