RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, pregătiți pentru revenirea în țară

/ 26 ianuarie 2012

La curent fiind cu condițiile meteo care îi așteaptă la revenirea în țară din Antalya, oficialii de la Pandurii spun că sunt pregătiți și pentru situația în care nu ar putea părăsi Bucureștiul.

Președintele executiv al Pandurilor spune că și dorește ca jucătorii să poată să se relaxeze pentru câteva zile alături de familii, dar este pregătit și pentru o cazare de urgență în capitală: „Sperăm ca până la ora la care vom ajunge noi în țară lucrurile să stea mai bine și să nu fim nevoiți să rămânem în București. Programul este program, nu putem acum să ne abatem de la el. Dacă nu vor fi căi de a pleca de acolo, atunci găsim soluții și vom sta în București, dar sper să nu fie cazul și băieții să ajungă și ei pentru câteva zile lângă familii”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Eugen Pîrvulescu.

Pandurii urmează a părăsi vineri noaptea Antalya, sâmbătă dimineața având programată aterizarea în România, jucătorii primind apoi două zile libere din partea antrenorului Petre Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.