RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amicale cu FC Drobeta şi Gaz Metan CFR pentru Pandurii după revenirea de la Belek

/ 20 ianuarie 2011

După revenirea din cantonamentul de la Belek, din Antalya, Pandurii vor intra înaintea reluării campionatului într-un nou cantonament, de o săptămână, la Herculane.

„Este mai mult un cantonament prin care dorim să ţinem jucătorii împreună înaintea începerii părţii a doua a campionatului şi, totodată, un bun prilej de a testa echipa în două meciuri şi în România”, a declarat Daniel Băloi pentru www.sportingorj.ro. Antrenorul Petre Grigoraş îşi va acomoda echipa cu condiţiile din România între 16-23 februarie, perioadă în care va disputa două meciuri amicale. Primul meci amical disputat de Pandurii după revenirea de la Belek este programat pe 17 februarie în compania celor de la FC Drobeta şi, în funcţie de condiţiile meteo, ar putea fi cel în care se va inaugura nocturna de pe Stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin. A doua partidă de verificare le va opune Pandurilor o altă echipă din zonă, divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova, meciul urmând a se disputa pe 20 februarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • energic7up spune:

    imi place mult ca actualizati chiar si inaintea site-ului oficial al pandurilor. tineti-o tot asa, va vizitez zilnic!

  • gorj spune:

    Sunteti f. promti spre deosebire de site-ul clubului. Aveti un administrator excelent felicitari!!!!

  • .pandurii spune:

    pentru cei pusi pe laudat gratis sau la rugamintea cuiva, stirea asta era exacta nu gresita ca aici pe site la pandurii. Cu trei ore inainte de a aparea aici. Mai cititi…

    • nero spune:

      sportivele de la pandurii sa puna mana pe munca sa nu mai intinda mana la stirile altora. Pandurii oricum au site tare. Mai tare decat echipa.

  • PPK spune:

    Oricum e un site super…scrie despre toate sporturile din Gorj si are stiri care spun realitatea.E un site care nu are party pree cu nimeni cum face impactu.Nu ma pus nimeni sa laud acest site il vizitez zilnic si mie se pare ce-l mai bun din gorj.BFT

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.