RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Dacă am juca mereu așa, am avea un cuvânt greu de spus în Liga Națională”

/ 18 octombrie 2013

Victoria Energiei la Odorhei a surprins pe mulți, însă evoluția gorjenilor din partida din etapa a VII-a a Ligii Naționale de handbal masculin a fost una care a meritat cele trei puncte puse în joc, asta chiar dacă pe final jucătorii lui Andrieș au tremurat serios pentru ele.

andries1„Am controlat jocul 59 de minute și era să pierdem în 30 de secunde cele trei puncte care erau extrem de importante pentru noi, dar, din fericire, Dumnezeu a fost cu noi și am reușit să câștigăm. Ilie, Enache, Păiuș au ratat pe final, dar putem să spunem și că portarul lor a apărat. Până la urmă să felicităm băieții pentru că au dat dovadă de altă atitudine și de caracter. Dacă am juca mereu așa, am avea un cuvânt greu de spus în Liga Națională”, a declarat Andrieș după cel de-al doilea succes extern al Energiei din acest sezon. Cu două victorii din patru meciuri susținute în deplasare, Energia poate fi numită o specialistă a jocurilor de „afară”: „Putem spune că am jucat mai bine în deplasare, dar, ușor-ușor, sper ca lucrurile să se îndrepte. Atitudinea contează foarte mult și ea ne-a lipsit în unele jocuri”, spune Andrieș, care speră ca echipa sa să aibă o atitudine asemănătoare în în meciurile de pe teren propriu.

Chiar dacă echipa a obținut un succes extrem de important, jocul Energiei a avut și lacune, dar Andrieș nu a dorit să le comenteze menționând însă că le-a observat și că va încerca să le corecteze până la data următorului joc: „Victoriile ascund și multe lucruri care nu merg bine, lucruri care însă trebuie îndreptate pentru celelalte jocuri”. De asemenea, Andrieș nu și-a asumat meritul unei schimbări ce s-a dovedit câștigătoare, paradele lui Juzbasic menținând Energia pe trasa victoriei: „Nu a fost schimbarea mea de pe margine, a fost a lui Cristi Antonaru, care a venit la mine și mi-a spus că nu se simte OK. La portari ei simt când sunt Ok și când trebuie să iasă afară. La fel și la pivoți. Le-am spus ca atunci când nu mai pot, să vină la schimbare pentru că acum avem și bancă. Martin Juzbasic a intrat și și-a făcut datoria. A avut intervenții care ne-au ajutat să câștigăm jocul”, a mai spus Andrieș.

Acatrinei, cel mai bun marcator al Energiei la Odorhei dar și în restul meciurilor de campionat, s-a dovedit a fi omul de care echipa gorjeană depinde în foarte mare măsură, iar Andrieș îi recunoaște meritele fără însă a-l scoate din cadrul echipei: „La câte goluri a marcat, se poate spune că echipa este dependentă de Acatrinei, însă el face parte din echipă și singur nu poate să marcheze. Sunt unele acțiuni finalizate prin calitățile lui, dar de asta l-am adus la Târgu Jiu, să marcheze goluri. Știam că e un jucător bun”, a mai spus Andrieș.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.