RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme de lot la meciul cu Gaz Metan pentru panduri

/ 27 septembrie 2013

Cristi Pustai nu va putea să-i aibă la dispoziție pe toți jucătorii pe care-i dorea la meciul cu Gaz Metan Mediaș, lotul având de suferint din cauza accidentărilor și suspendărilor.

matu cu dureriMijlocașul Paul Anton a strâns deja patru cartonașe galbene în această stagiune, așa că va sta o etapă, aceasta fiind cea în care Pandurii primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. Tot la acest meci va absenta și atacantul Deyvidas Matulevicius, lituanianul suferind în partida de cupă cu Farul o recidivă a problemelor medicale căpătate la meciul cu Dinamo, când a părăsit terenul după ceva mai mult de o oră de joc. Vârful Pandurilor nu a petrecut nici măcar 15 minute pe teren în meciul de cupă, el retrâgându-se la vestiar imediat după golul patru al gorjenilor chiar dacă echipa sa a trebuit să termine jocul în inferioritate numerică. Cu probleme musculare a terminat jocul de cupă și Paulinho, însă acesta nu emite încă pretenții pentru un post de titular în campionat și chiar și pe banca de rezerve nu are un loc sigur.

Chiar dacă nu a jucat în meciul de cupă, Erico da Silva dă și el emoții conducerii pandure, el suferind o leziune care-i pune sub semnul întrebării prezența în lotul pentru meciul de sâmbătă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.