RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş după meciul cu Gaz Metan Mediaş: „Am spart ghinionul!”

/ 18 octombrie 2011

Antrenorul Petre Grigoraş spune că echipa sa a obţinut cu greu cele trei puncte în meciul cu Gaz Metan Mediaş, dar a făcut-o precum echipele mari, care câştigă şi atunci când joacă prost.

„Am tremurat şi la propriu şi la figurat. După neşansa din meciurile cu Astra şi Târgu Mureş s-a întors puţin Doamne Doamne şi cu faţa la noi. Am avut un meci foarte greu. Am jucat ca o echipă mare. Am jucat prost şi am câştigat! A fost unul dintre meciurile noastre mai puţin reuşite, asta şi din cauza adversarului, care ne-a împiedicat să ne facem jocul nostru”, a declarat grigoraş după victoria care a urcat echipa sa pe locul 5 în Liga I. Despre pauza competiţională ce a precedat acest meci, Grigoraş spune că a avut darul de a înlătura ghinionul care echipa sa părea că se logodise în ultima vreme: „Pauza, dintr-un anumit punct de vedere, a fost benefică. Am spart ghinionul. Dar din punct de vedere fotbalistic am avut o uşoară cădere faţă de meciurile precedente. Faţă de ultimele patru meciuri a fost cel mai slab meci al nostru, dar asta poate şi datorită adversarului, care pe final putea egala. Este important că am cîştigat trei puncte extrem de grele şi de importante pentru echipă”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.