RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec dureros pentru motreni

/ 22 septembrie 2013

Trupa lui Fane Nanu s-a plecat pentru prima dată după după doi ani de invincibilitate pe teren propriu, iar eșecul a fost cu atât mai dureros cu cât a venit în prelungiri, tocmai din piciorul unui „miner”.

unguru cu craiova            Prima repriză a fost una echilibrată, cu un plus pentru oaspeți, care au fost ceva mai prezenți în jumătatea adversă. Fiecare din echipe și-a trecut în cont câte o bară, oaspeții după un șut al lui Ciucă din lovitură liberă respinsă de Daniel Popescu, iar gazdele la o reluare a lui Buciuman, însă noua tabelă electronică de la Motru a refuzat să se modifice până la pauză.

Craiova lui Mititelu, ajuns la meci cu întârziere după ce a greșit drumul spre Motru, a fost mai activă în debutul reprizei secunde. Echipa antrenată de Nicolo Napoli a forțat deschiderea scorului, dar Cruceru, Baird sau Goge n-au fost suficient de preciși în execuții. Minerul Motru a prins curaj odată cu trecerea timpului, iar în ultimele 20 de minute a fost mai periculoasă punând în practică lecțiile lui Nanu: presingul sus și plecările pe contraatac. Dicu a încercat o reluare spectaculoasă, dar mingea a fost respinsă în corner în minutul 69, Speroni a scăpat singur spre poarta lui Hotoboc dar n-a avut suflul necesar pentru a finaliza cum se cuvine o astfel de situație și a șutat dezamăgitor în minutul 73. Zece minute mai târziu a fost rândul lui Chirea să scape spre poarta lui Hotoboc, dar șutul său a trecut pe lângă poartă. În minutul 89 Neacșu a scos de pe linia porții o reluare a lui Ciucă, iar în primul minut al prelungirilor Hotoboc și-a salvat echipa respingând spectaculos o lovitură liberă executată de Stoenac. Ultimul minut al prelungirilor a fost cu ghinion, Neacșu deviind nefericit un șut centrare al lui Mitic la o ultimă acțiune disperată a oaspeților, iar tabela s-a modificat pentru prima și ultima dată în acest meci consființind victoria craioveană.

 Minerul Motru – FC Universitatea Craiova 0-1 (0-0)

Stadion „Minerul”, Motru, spectatori: 1.000

A marcat: Neacșu (min. 90+5 – autogol)

Minerul: D. Popescu – Traşcă, Dicu, L. David, Neacşu – Hanu (min. 46 Chirea), Soo, V. Rada, Unguru (min. 84 Stoenac) – Răduca, Buciuman (min. 53 Speroni). Antrenor: Ștefan Nanu.

FCU Craiova: Hotoboc – Mitic, Acka, M. Ciucă, Buşu – Goge (min. 82 V. Gheorghe), Mârzeanu, Săceanu, Cruceru – Cl. Bălan, Baird (min. 71 Stoianof). Antrenor: Nicolo Napoli.

Arbitri: Florin Miron – Doru Claudiu Lucaciu, Marius Bălan.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.