RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut în forță pentru Minerul Motru

/ 7 septembrie 2013

Cei șapte ani de pauză la nivelul ligii secunde au fost compensați cu un succes la primul meci din acest sezon al motrenilor, băieții lui Fane Nanu spulberând cu 4-0 (4-0) una dintre echipele cu pretenții din seria a II-a.

IMG_0055            Începutul de meci a fost incendiar, la prima acțiune a gazdelor, în chiar primul minut, Buciuman l-a pus la grea încercare pe Croitoru, acesta a respins în față, iar Șoo a înscris cu un șut din 8 metri. Avea să fie doar începutul unei reprize de coșmar pentru echipa din Mioveni. Buciuman, cel mai bun jucător de pe teren a punctat în minutul 26 și a fost la originea golului patru, marcat de Unguru în minutul 42, asta după ce fostul pandur mai punctase și în minutul 28 în urma unei faze frumoase. Oaspeții au încercat să limiteze proporțiile scorului, Eftimie Iordan, antrenorul Mioveniului, a schimbat ambii fundași centrali la pauză, iar Minerul Motru a încercat să-și conserve avantajul, lucru care l-a și reușit, meciul terminându-se fără alte modificări de scor în partea a doua a partidei.

Minerul Motru – CS Mioveni 4-0 (4-0)

Stadion „Minerul”, Motru, spectatori: 800

Au marcat: Șoo (min. 1), Buciuman (min. 26), Unguru (min. 28 și 42)

Minerul: D. Popescu – Trașcă, Dicu, David, Neacșu – Hanu (min. 52 Ștefan), Șoo, Rada, Unguru (min. 74 Stoenac) – Buciuman (min. 59 Speroni), Răduca. Antrenor: Ștefan Nanu.

Cartonașe galbene: Rada (min. 22), Șoo (min. 24), David (min. 33), Neacșu (min. 45), Trașcă (min. 68)

CS Mioveni: Croitoru – Cotigă, Stoica (min. 46 Pasăre), Olteanu (min. 46 Negoiță), C. Stan – Popa, Răuță, Năstăsie (min. 75 Fl. Stan), Biceanu – Ayza, Tănasă. Antrenor: Eftimie Iordan.

Cartonașe galbene: Năstăsie (min. 3), Tănasă (min. 31), Ayza (min. 63)

Arbitri: Marian Balaci – Petru Gașpar, Bogdan Gheorghioiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.