RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru a spulberat-o pe Oltchim

/ 27 august 2011

Minerul Motru a înscris din nou de cinci ori, la fel cum o făcuse şi în prima etapă a noului sezon, şi învingând cu 5-0 (2-0) pe Oltchim Râmnicu Vâlcea este lider în seria a IV-a a Ligii a III-a.

Adus în această vară de la Concordia Chiajna, atacantul Răduca a marcat primele două goluri ale meciului în minutele 34 şi 38 stabilind scorul pauzei. Meciul părea că se va încheia cu cele două goluri înscrise de Răduca în prima repriză, numai că finalul a fost unul care a mai adus trei reuşite care să-i bucure pe fanii motreni. În minutul 83 Petrovici, la primul meci pentru Minerul Motru, a dus scorul la 3-0, Cosmin Laurenţiu a punctat şi el pentru 4-0, iar Stoenac a închis tabela ducând scorul la 5-0.

 Minerul Motru – Oltchim Râmnicu Vâlcea 5-0 (2-0)

Stadion “ Minerul”, Motru

Au marcat: Răduca (min. 34 şi 38), Petrovici (min. 83), C. Laurenţiu (min. 87), Stoenac (min. 90)

 Minerul Motru: Moiş – Iclănzan, Dicu, M. Laurenţiu (min. 83 Nueleanu), C. Laurenţiu – Şoo, Ţiclea, Ceauşu (min. 70 Hanu), Petrovici (min. 85 Buciuman) – Pişleag (min. 85 Stoenac), Răduca. Antrenor: Fane Nanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.