RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini: „Echipa este la 60-70% din capacitate”

/ 4 septembrie 2013

Amicalele desfăşurate în ultima săptămână se pare că l-au ajutat pe tehnicianul Energiei să tragă o primă concluzie asupra potenţialului echipei gorjene, dar şi asupra stadiului la care a ajuns cu pregătirea.

IMG_9045Cu acest prilej Nini a identificat şi lacunele noii sale echipe: „Concluzia după această dublă amicală ar fi că echipa este undeva la 60-70% din capacitatea de joc. La apărare şi la viteza de joc mai trebuie să mai lucrăm. Însă, consider că aceste două teste au arătat un plus în evoluţia echipei, mic, dar important. Uşor, uşor trebuie să ne intrăm în ritm, să câştigăm tot mai mult şi la relaţiile de joc. Acum nu suntem într-o perioadă să avem cine ştie ce aşteptări, eu urmăresc integrarea noilor veniţi, care sunt jucători cerebrali şi cred că se pot încadra la jocul colectiv dorit de mine”.

Deşi după dubla cu Steaua mai avea programat la Bucureşti un amical în compania unei alte proaspăt promovate, BC Chiajna, în cele din urmă Energia s-a întors la Târgu Jiu, această ultimă partidă de pregătire fiind anulată de către gazde.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.