RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, răpuși de propriile erori

/ 18 august 2013

La ultimul meci al lui Nistor pentru Pandurii, gorjenii au sărbătorit doar golul din minutul 5, nu și la finalul partidei, una câștigată de oaspeți cu trei goluri venite în urma unor greșeli individuale speculate la maxim de Astra Giurgiu.

nistor astraEric a fost eroul debutului de meci, golul său fiind unul de generic, însă reușita brazilianului n-a ajutat prea mult Pandurii. Nicoară a părăsit comoționat terenul după un duel cu Mățel și, pănă să intre un alt jucător în locul său, Astra a profitat de omul în plus și a egalat. Pandurii a forțat, dar n-a reușit să revină în avantaj, ba mai mult, a pierdut și punctul dat de scorul egal. Ivanovski a realizat dubla, profitând de o mare eroare a lui Ungurușan, iar Morais a închis tabela cu un șut la colțul lung.

Astra devine astfel lider meritoriu în Liga 1, cu 4 victorii în tot atâtea meciuri disputate, în vreme ce Pandurii resimte încă șocul disputelor la foc automat pe fondul unui lot subțire valoric dincolo de linia titularilor. Trupa lui Pustai înregistrează al doilea eșec consecutiv și trebuie să-și revină rapid pentru că urmează partida tur cu Braga din play-off-ul Europa League, iar visul grupelor s-ar putea nărui mult prea repede.

Pandurii Târgu Jiu – Astra Giurgiu 1-3 (1-1)
Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 4.500

Pandurii: Lazar – Ungurușan, da Silva, Mamele, Momcilovic – Anton, Breeveld – Nistor (min. 76 Ciucur), Eric, Nicoară (min. 42 Brata) – Matulevicius (min. 76 Adrovic). Antrenor: Cristi Pustai.
Cartonașe galbene: da Silva (min. 18), Ungurușan (min. 56), Eric (min. 56)

Astra: Lung – Mățel, Ben Youssef, Mureșan, Morais – Takayuki, M. Cristescu – Tembo (min. 88 Bărboianu), Budescu (min. 78 Enache), de Amorim – Ivanovski (min. 75 Bukari). Antrenor: Daniel Isăilă.
Cartonașe galbene: Mureșan (min. 58), Enache (min. 78), Mățel (min. 90+1)

Arbitri: Alexandru Tudor – Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe.

1-0, min. 5: Eric a găsit o traiectorie perfectă pentru un șut de la circa 30 de metri cu care l-a lăsat spectator pe Lung.
1-1, min 42: Ivanovski a înscris din interiorul careului după un șut din 12 metri al lui Budescu respins de Lazar.
1-2, min. 63: Cristescu a interceptat un balon la mijlocul terenului, l-a deschis perfect pe Ivanovski, iar acesta l-a executat cu sânge rece pe Lazar.
1-3, min. 86: Morais a trecut printre Ungurușan și Ciucur și a șutat la colțul lung prinzându-l pe picior greșit pe Lazar.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.