RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a picat testul Astrei

/ 26 noiembrie 2012

Pandurii nu a reușit să-și păstreze poziția a doua la sfârșitul turului și a cedat-o Astrei la finalul unei partide pe care giurgiuvenii au controlat-o și au câștigat-o meritat, cu 4-1 (1-1).

            Astra a deschis scorul repede, prin japonezul Takayuki, la o centrare în fața porții a lui Budescu în minutul 9. Chiar dacă tot Astra a fost mai aproape de gol, Pandurii a dat lovitura și a egalat prin Maxim, cu o reluare din interiorul careului, la o centrare la colțul scurt a lui Cristea în minutul 43. Golul Pandurilor avea să-i ambiționeze pe astrali, care au revenit de la cabine deciși să închidă rapid conturile, ceea ce au și reușit. Mureșan a pus capul pentru 2-1 în minutul 48, Budescu a executat magistral o lovitură de la 25 de metri în minutul 53, iar Fatai a închis tabela la 4-1 două minute mai târziu din fața unui Ungurușan uimit de îndrăzneala atacantului Astrei. Corecția putea fi și mai drastică, dar șutul centrare trimis de Morais a căzut pe transversală, iar Pandurii pe locul trei.

Pandurii n-a pierdut doar jocul și locul doi, ci și doi titulari pentru următorul meci de campionat, la Cluj fiind suspendați pentru cartonașele galbene primite Ungurușan și Viera.

 Astra Giurgiu– Pandurii Târgu Jiu 4-1 (1-1)

Stadion „Marin Anastasovici”, spectatori: 6.000

Astra: Lung – Bărboianu, Găman, A. Mureșan, Morais – De Amorim (min. 82 Tembo), Yahaya, Takayuki, Distefano – Budescu (min. 87 Mățel), Fatai (min. 72 Ivanovski). Antrenor: Valentin Sinescu.

Pandurii: Mingote – Ungurușan (min. 64 Pleașcă), Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Nistor (min. 80 Rusu), Răduț – Maxim, Matulevicius, C. Cristea (min. 58 Boutadjine). Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Ungurușan (min. 26), Viera (min. 50), Nistor (min. 52), Voiculeț (min. 82), Rusu (min. 87).

Arbitri: Radu Petrescu – Aurel Oniță, Dragoș Iliescu.

1-0, min. 9, Takayuki a reluat cu capul din câțiva metri o centrare în fața porții a lui Budescu.

1-1, min. 43, Maxim a atacat colțul scurt la o centrare a lui Cristea și a plasat mingea pe lângă Lung.

2-1, min. 48, Mureșan a înscris cu capul din marginea careului mic după un corner.

3-1, min. 53, Budescu a marcat cu o execuție fabuloasă, din lovitură liberă de la 25 de metri.

4-1, min. 55, Fatai a înțepat un balon din colțul careului mic profitând de marcajul lejer al lui Ungurușan.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Liviu spune:

    rasul lumii, nu suntem in stare sa avem un portar decent si un varf bun, plus ca am pierdut coloana vertebrala a echipei formata din chiriches si pintilii, stromajer si vranjes se integrasera bine ,plus si batin incepuse sa isi dea drumul la joc si n-au vrut sa de 100 de mii sa il ia si uite cum joaca la brasov, sa vindem putem dar macar jumate cat luam sa investim nu se poate,oricum mi-e sila ca in fiecare perioada pleaca de la echipa oameni importanti si probabil ca asa va fi si in iarna aducand in schimb liber de contract numai ciurucuri, bugetul ala de 10 milioane se baga in buzunar si la echipa 0 ,pacat ca era un moment bun pt performanta daca acum cand ai sanse reale nu investesti atunci cand?

    • Liviu spune:

      uitati-va ultimul meci cu steaua a lui batin la brasov si convingeti-va ca 100 de mii nu era suma mare, mai ales ca era obisnuit cu echipa si fata de lemnaru sau matulevicius isi dadea viata pe teren(sunt curios cat cere pe el acum cfr k tot e imprumutat la brasov,macar asa de curiozitate)

      • dan spune:

        spunea grigoras ca rateaza mult batin,dar el macar isi creea ocazii,punea suflet interen pe cand lemnaru sau matulevicius nici macar nu-si creeaza ocazii de gol…
        batin costa 100.000 euro cat au dat pe muratura de matulevicius,deci un fel de teapa specifica noua….
        iar acum batin este definitiv al brasovului,dar cine oare sa se priceapa la fotbal de la pandurii ?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.