RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii pierd contactul cu Liga I

/ 1 octombrie 2010

Pandurii rămân fără nici măcar un punct scos pe terenuri străine în acest campionat după înfrângerea, scor 2-0, în faţa Astrei, echipa gorjeană păstrând şi după această etapă lanterna roşie a clasamentului Ligii I.

Reduta Pandurilor a cedat la prima fază fixă a meciului, în minutul 6, gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Menassel a pierdut duelul cu Pătraşcu, iar mijlocaşul Astrei a înscris cu capul din colţul careului mic. Pandurii au pus apoi stăpânire pe joc, Băcilă a fost aproape de egalare după doar trei minute, dar şutul acestuia a lovit bara transversală şi tabela a rămas intactă. După ce Miranda şi Fatai l-au pus la încercare pe Marius Popa, Pandurii au mai avut două ocazii importante de a egala în prima repriză. În minutul 34 Menassel l-a găsit bine în careu pe Băcilă, dar acesta n-a reuşit lobul peste Cătălin Grigore, iar cu doar un minut înaintea pauzei, acelaşi Băcilă a luftat în careu la o centrare a lui Orac.

Repriza secundă a început cu două şuturi ale gorjenilor, însă Cătălin Grigore n-a avut emoţii prea mari la acţiunile lui Grecu şi Ilie Iordache. În minutul 56, Astra a cerut penalti la un henţ în careu al lui Viera, dar Georgian Ionescu a lăsat jocul să continue. Uşor, uşor acţiunile de atac ale Pandurilor s-au stins, iar Astra a început să se apropie mai des de careul lui Marius Popa, iar în minutul 75 Fatai a înscris cu largul concurs al portarului gorjenilor şi a dus scorul la 2-0. Până la final nimic n-a mai fost de consemnat în afara iertării lui Măţel de un nou cartonaş galben care ar fi dus la eliminarea sa în minutul 77.

Pandurii rămân după 10 etape cu doar 6 puncte, ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii I, iar pauza de campionat rezervată echipei naţionale se anunţă una deosebit de furtunoasă, nefiind exlusă nici o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Astra Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (1-0)
Stadion „Astra”, spectatori: 700

Au marcat: Pătraşcu (min. 6) şi Fatai (min. 75)

Astra: C. Grigore – Măţel, Goian, Nogo, Crăciun (min. 54 Florea) – Strătilă (min. 65 Dinu), Seto, Pătraşcu, Cl. Tudor (min. 78 Mihalache) – Fatai, Miranda. Antrenor: Tibor Selymes.

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Menassel, Voiculeţ (min. 75 Nistor), I. Iordache (min. 80 Brata) – Orac – Ad. Iordache (min. 79 Apostu). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Goian (min. 26), Măţel (min. 66) / Viera (min. 64)

Arbitri: Georgian Ionescu – Gero Szabo, Paul Dimancea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.