RSS post comments feeds rss email feeds twitter

N-au luat puncte nici de pe terenul lanternei

/ 19 septembrie 2010

Pandurii s-au înclinat şi în faţa ultimei clasate în Liga I înaintea partidei de la Buzău, Victoria Brăneşti reuşind să se impună în faţa trupei lui Ionuţ Badea cu scorul de 2-0.

După o primă repriză anostă, dezmorţită doar de marea ocazie a lui Nicoară din minutul 44 când mijlocaşul Victoriei l-a întors pe toate părţile pe Matei însă a finalizat cu un şut ce s-a scurs pe lângă poarta lui Marius Popa, soarta meciului a fost scrisă la puţine minute după reluare. Vulnerabili ca nimeni alţii la cornere, Pandurii şi-au dat cu stângu-n dreptul şi la Buzău, Viera şi Grecu l-au scăpat pe Marincău, iar fundaşul Victoriei Brăneşti a speculat momentul ducând scorul la 1-0 în minutul 52. Deziluzia primirii golului a fost puternică, iar defensiva Pandurilor a mai fost taxată ăncă o dată la faza imediat următoare, fostul pandur Vali Simion executându-l pe Marius Popa cu un şut la colţul lung.

Pandurii puteau reveni în joc în minutul 70, dar lui Adrian Iordache i-a fost suflat balonul de Sergiu Bar în ultimul moment după ce reuşise să-l dribleze pe portarul Stoicescu. Cinci minute mai târziu şi Brata avea să se afle în faţa golului, dar portarul gazdelor a avut un reflex miraculos la şutul la colţul lung al pandurului.

Fără niciun punct luat în deplasările primei jumătăţi a turului, perioadă în care a marcat un singur gol pe teren străin, Pandurii se afundă tot mai adânc în subsolul clasamentului şi viitorul mai mai apare la fel de roz cum era prezentat de victoria şi jocul prestat în întânirea cu Universitatea Craiova din urmă cu o săptămână.

Victoria Brăneşti – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (0-0)
Stadion „Gloria” Buzău, spectatori: 1.000

Au marcat: Marincău (min. 52) şi V. Simion (min. 53)

Victoria Brăneşti: Stoicescu – Străuţ, SG. Bar, Marincău, Nicola – B. Oprea (min. 66 Ispir), D. Popa, Olariu, Nicoară – Cp. Prodan (min. 46 V. Negru), V. Simion (min. 86 Avram). Antrenor: Ilie Stan.

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Pintilii, Voiculeţ (min. 72 Hidişan), I. Iordache (min. 64 Brata) – Orac – Apostu (min. 60 Ad. Iordache).

Cartonaşe galbene: Nicoară (min. 40), V. Simion (min. 54), Nicola (min. 81), V. Negru (min. 90+2) / Orac (min. 84), Pintilii (min. 88)

Cartonaşe roşii: Străuţ (min. 90+1) şi Nicoară (min. 90+3)

Arbitri: Dragoş Istrate – Andrei Constantinescu, Valentin Avram.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.