RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Corabia se scufundă

/ 27 septembrie 2010

Pandurii au pierdut primul meci pe teren propriu din acest campionat, însă cu aceste puncte cedate Timişoarei, scor 0-1 (0-1), echipa lui Ionuţ Badea a ajuns la un pasiv de -9 în clasamentul adevărului.

Ionuţ Badea a înţeles că meciul este unul capital pentru Pandurii şi a încercat să atace încă din primele minute ale partidei, iar Orac a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 6 când a reluat cu capul din apropierea colţului careului de şase metri o centrare a lui Grecu, dar Pantilimon a arătat că este în zi mare şi a respins. Viera a trimis şi el cu capul din 6 metri după un corner executat de Ilie Iordache, dar balonul trimis cu pământul a sărit peste poarta lui Pantilimon.

Cu doar patru minute înainte de pauză, oaspeţii şi-au valorificat superioritatea la fazele fixe. Tameş a executat o lovitură de pe partea dreaptă, Scutaru a recentrat din faţa lui Pintilii, iar Chiricheş l-a pierdut din marcaj pe Axente care a trimis cu capul în plasa porţii lui Marius Popa.

După pauză Badea a schimbat în atac scoţându-l pe Apostu, ca şi inexistent în prima parte, în locul său trimiţându-l pe Adrian Iordache, însă nici acesta nu a reuşit prea multe. În minutul 50 arbitrul Teo Crăciunescu a făcut două greşeli majore, nedreptăţind ambele echipe. Pandurilor le-a fost refuzat un penalti la o intervenţie a lui Pantilimon asupra lui Băcilă, care scăpase singur spre poarta timişorenilor, iar oaspeţilor le-a fost refuzat un gol perfect valabil invocându-se un henţ la Zicu.

Pandurii au forţat cu toate liniile, dar Timişoara s-a confundat la acest meci cu celebrele autobaze ale lui Cârţu, iar mingile trimise de jucătorii echipei gorjene au refuzat să intre în poartă. Viera a şutat în minutul 59 din interiorul careului însă l-a nimerit pe Pantilimon, Băcilă l-a imitat trei minute mai târziu. Tot mijlocaşul dreapta al Pandurilor a deviat la colţul lung o centrare a lui Matei în minutul 63, dar balonul a trecut de puţin pe lângă stâlpul din dreapta lui Pantilimon. Echipele s-au rupt apoi, jocul purtându-se pe contre, mai ales după ce o ploaie torenţială a pus stăpânire pe teren. Curtean, în minutul 68, şi Brata, în minutul 75, au evidenţiat portarii, Marius Popa având o intervenţie importantă şi în minutul 76, după ce Axente scăpase singur cu portarul pandur. În minutele de prelungire fiecare echipă a trecut pe lângă gol. Goga a trimis pe lângă poartă după un contraatac rapid, în vreme ce la devierea frumoasă a lui Stromajer a ajuns Pantilimon înaintea lui Adrian Iordache, aşa că scorul a rămas cel stabilit de Axente în prima repriză, 0-1, rezultat care afundă tot mai serios echipa lui Badea în subsolul clasamentului.

Pandurii Târgu Jiu – FC Timişoara 0-1 (0-1)
Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 1.500

A marcat: Axente (min. 41)

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Pintilii, Voiculeţ, Ilie Iordache (min. 72 Brata) – Orac (min. 74 Stromajer) – Apostu (min. 46 Ad. Iordache). Antrenor: Ionuţ Badea.

FC Timişoara: Pantilimon – Scutaru (min. 43 Sepsi), Burcă, Luchin, Helder – Zicu, Tameş (min. 63 Chiacu), Bourceanu, Curtean – Magera (min. 72 Goga), Axente. Antrenor: Cosmin Contra.

Arbitri: Teo Crăciunescu – Ionel Popa, Iulian Radu.

Cartonaşe galbene: Pintilii (min. 78) / Scutaru (min. 35), Bourceanu (min. 56), Pantilimon (min. 63)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.