RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a remizat dramatic pe „Ilie Oană” cu Petrolul

/ 29 iulie 2013

Pandurii a trecut cu bine peste primul test adevărat pentru noua echipă concepută de Cristi Pustai, gorjenii reușind să remizeze cu Petrolul pe terenul pe care în sezonul trecut încasase nu mai puțin de patru goluri.

panduri bucurosiSipoto „Sipo” Bohale a deschis scorul în minutul 80 cu un șut din centrul careului, antrenorul Cristi Pustai dovedind o imensă inspirație trimițându-l pe teren pe Sipo cu doar câteva minute înainte de gol. Dore a egalat însă destul de repede, în minutul 89, cu un șut năpraznic, la colțul scurt, mingea intrând în poartă după ce a mușcat transversala. Pandurilor le-a trecut glonțul pe la ureche, un henț al lui Paraskevas în careu fiind taxat cu penalti de Istvan Kovacs în minutul 89, dar Lazar l-a citit pe Gicu Grozav, care a încercat o „scăriță”, portarul Pandurilor devenind astfel eroul meciului, unul în care a mai avut și alte intervenții salutare.

Petrolul Ploiești – Pandurii Târgu Jiu 1-1 (0-0)

Stadion „Ilie Oană”, Ploiești, spectatori: 10.000

Au marcat: Dore (min. 85) / Sipo (min. 80)

Petrolul: Pecanha – S. Achim, Geraldo, Benga, Guilherme – Mustivar (min. 65 De Lucas), Hoban – Boudjemaa, Teixeira (min. 55 Dore), Grozav – Hamza (min. 87 Priso). Antrenor: Cosmin Contra.

Pandurii: Lazar – Unguruşan, Paraskevas, da Silva, Momcilovic – P. Anton, Breeveld – Buleică, Eric (min. 72 Sipo), D. Nistor (min. 90+2 Cristea) – Matulevicius (min. 90+3 Mamele). Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Boudjemaa ’20, / Erico ’24, Unguruşan ’33, Paraskevas ’38

Arbitri: Istvan Kovacs – Miclos Nagy, Octavian Şovre

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Liviu spune:

    stangacii la nivelul fundasilor centrali infioratoare Christou sau cum naiba ii zice a dat pe langa minge de cateva ori, hent in careu, prin plan mereu pierdut astuia ii iau fata mereu atacantii adeversi si el si Erico greoi rau, Matulevicius se bate singur ce bun ar fi imprumutat Batin de la CFR ca si asa nu joaca acolo, chiar daca nu e marcator inascut poate juca prin spatiile create de Matulevicius si are si viteza si intuitie buna,Momcilovic ala decent pe faza de aparare dar cam atat nu urca eficient ,oricum la ce a aratat echipa e un rezultat bun si norocos

    • dan spune:

      Daca nu mai aducem un atacat si o extrema intram sigur la apa.Cu matolevicius este greu la constructie ,se misca extrem de greu iar pe centru nu punem probleme decat acasa eventual.Cred ca nigerianul de 22 de ani de la jagor se plia excelent pe jocul din deplasare…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.