RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploiești 1-3 (0-2) / LIVE TEXT – Rezultat final

/ 6 aprilie 2013

Pandurii întâlnește Petrolul într-o adevărată finală pentru locul 3, în cazul unei victorii trupa lui Cristi Pustai luând o opțiune serioasă pentru ocuparea unui loc pe podiumul Ligii 1 la finele sezonului.

Nicoara PetrolulPandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploiești 1-3 (0-2)

Stadion „Municipal”, spectatori: 3.500

Au marcat: Nicoară (min. 49) / Hamza (min. 38), Bokila (min. 45 din penalti, min. 58)

Pandurii: Mingote (min. 46 Lazar) – Ungurușan, Viera, Mamele, Vlad – Anton, Nistor – Lemnaru, Răduț (min. 77 Predescu), Nicoară – Popin (min. 46 Grigoraș). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Mingote (min. 45), Răduț (min. 47)

Petrolul: Bornescu – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Boudjema, Hoban – Hamza (min. 75 Mustivar), Marinescu (min. 63 Mojica), Sauvadet – Bokila (min. 83 Marinescu). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaș galben: Alcenat (min. 36), Hamza (min. 55), Geraldo (min. 67), Sauvadet (min. 90+1)

Arbitri: Istvan Kovacs – Alexandru Cerei, Mircea Grigoriu.

Filmul meciului:

Min. 11: Meciul se joacă fără nicio fază de poartă, Petrolul face un joc cu un presing foarte sus.

Min. 12: Anton șutează defectuos din interiorul careului ratând prima ocazie a meciului.

Min. 17: Nicoară are o mare ocazie, dar șutul său din 7 metri, lateral stânga, este blocat cu piciorul de Bornescu.

Min. 23: Nistor a recuperat o minge la 40 de metri de poarta adversă, a pătruns în viteză în careul Petrolului, dar, singur cu Bornescu, a șutat în portarul oaspeților.

Min. 31: Centrarea lui Nicoară este reluată cu capul mult peste poartă de Popin.

Min. 32: Nicoară câștigă fizic un duel cu Alcenat, pătrunde în careu dar la centrarea sa nu ajunge Lemnaru, iar mingea este respinsă în corner.

Min. 37: Bokila întoarce o minge pentru Boudjemaa, dar șutul acestuia de la marginea careului este prinsă de Mingote.

Min. 38: GOL PETROLUL!!! Guliherme centrează perfect, la prima bară, pentru Hamza, care reia cu capul plasat la colțul lung.

Min. 45: Petrolul obține un penalti la intervenția lui Mingote asupra lui Hoban, scăpat singur cu portarul Pandurilor. Mingote se resimte după contactul cu mijlocașul Pandurilor.

Min. 45+1: GOL PETROLUL!!! Bokila transformă cu siguranță penaltiul și duce scorul la 0-2.

Min. 49: GOOOOOOOOOOOL PANDURII: Nistor centrează din lovitură liberă, iar Nicoară reia cu capul din 8 metri reducând din handicap.

Min. 50: Lazar respinge senzațional șutul lui Boudjemaa din 12 metri, din poziție centrală.

Min. 56: Nicoară încearcă o foarfecă la o centrare a lui Vlad, dar mingea trece mult peste poartă.

Min. 58: GOL PETROLUL!!! Hamza centrează de pe stânga, Mamele n-a avut reacție, Bokila a reluat cu capul, Lazar a avut un reflex de zile mari, dar mingea a revenit la Bokila care a dus scorul la 1-3.

Min. 70: Grigoraș șutează de la 27 de metri, dar o face pe centrul porții și Bornescu reține fără probleme.

Min. 71: Geraldo și Manasse gafează în careu, Nistor încearcă o centrare, dar mingea e scoasă în corner de Bornescu.

Min. 77: Grigoraș șutează de la 18 metri cu pământul, Bornescu respinge în bară și apoi în corner.

Min. 83: Hoban șutează de la 28 de metri, dar mingea trece mult peste poartă.

Min. 89: Sauvadet șutează periculos, la colțul lung, pe un contraatac al Petrolului, dar mingea nu prinde cadrul porții.

Min. 90+2: Mojica scapă singur spre poarta Pandurilor, dar Lazar respinge lobul sud-americanului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! ECHIPA NU JOACA NIMIC,NUMAI CU MINGI ARUNCATE IN CAREU POATE POATE O IESI CEVA …… ACEST DOMN PUSTAI SA PLECE … ESTE UN ANTRENOR DEFENSIV SI NU STIE SA MOTIVEZE DELOC JUCATORII …ASA CUM FACEA GRIGORAS …. LASA-NE PANA NU AJUNGEM PE LOCUL 10 …. BINE CA LOCURILE 1-10 E OBIECTIVUL PANDURILOR … ACEL ANUNT CA SA SCHIMBAT OBICTIVUL IN LOCURILE 1-4 … ERA PRAF IN OCHI … POATE NUMAI DACA RAMANEA GRIGORAS LA ECHIPA

  • Liviu spune:

    nu mai are rost sa ne batem capul si sa ne mai consumam atata pt halul asta in care am ajuns,motivele si politica minunatei noastre conduceri e arhicunoscuta vindem tot ca de joc oricum nu ne intereseaza,atacanti nu avem,idee de joc nu avem,aparare praf,poarta praf,in schimb avem cumparatori pt nistor,vlad si cine o mai fi, e bn condescule miner cu 2 clase ca trenu’ sa ne prostesti in fata,macar de ar fi banii tai ,dar ne razi in fata pe banii statului pe care ii bagi cu nerusinare in buzunar!Cat despre echipa n-ar trebui sa avem mari pretentii pt ca asta e lotul de mijlocul clasamentului,din moment ce nu ai calitate ce mare joc vrei sa prestezi.

  • gabi spune:

    Rezultat normal,cand tu conducere vrei sa-ti vinzi jucatorii sa iei doar niste bani imediati ce sa mai joace astia!Si ei sunt cu gandul la un eventual transfer si cu asta s-a incheiat !

  • Ionut spune:

    Profesore renunta la la celebri mamele si popin sunt slabuti rau,nu fi urmatorul piturca cu niste puncte fixe,inca se joaca pt locurile3&4 mult succes

  • klaudius spune:

    ….MARELE VOSTRU LIDER VA VINDE TOATE MECIURILE PENTRU BINELE SAU, AL MAFIEI POLITICE A LUI DRAGOMIR, SANDU, PITURKA SI CLANUL BEKALI….SUNTETI SCLAVII bukurestiului!ORICUM IN OLTENIA O SINGURA IUBIRE ESTE- UNIVERSITATEA STIINTA CRAIOVA CE TREBUIE SA RENASCA!FORTZA STIINTA!

  • scorpion spune:

    Ce vina are Pustai cand tu,mare fotbalist,ratezi singur cu portarul? Apoi,tot tu te miri de ce nu te aplauda publicul si,suparat foc pe neputinta ta te duci si ironizezi spectatorii din Tg-Jiu la Digisport ,ca vezi Doamne,nu te-au ovationat dupa meci!!!! Mi se pare penibil si jenant!!!
    Spectatorii vin sa vada spectacol si sa aplaude spectacolul,ei platesc pentru asta, pe ei nu ii plateste nimeni (pe degeaba)sa suporte penibilul!!!
    Oare nu va bateti prea mult joc de noi cu prestatia din teren,trebuie sa ne mai si ironizati in ziare sau la tv?
    Normal ca nu avem pretentii de Champions League si nici nu suntem obisnuiti cu cupe europene la Tg-Jiu dar cred ca e timpul sa demonstrati si voi odata ceva mai mult decat mediocritatea si sa va lepadati de mentalitatea falimentara de genul:,,timpul trece,leafa merge”…
    Si o mare rugaminte,daca imi permiteti domnilor fotbalisti,nu ne mai ironizati pt.ca noi va respectam si vrem ca si voi sa ne respectati!

  • gorj spune:

    DAI TU DE DREQ LA URMATORUL MECI, MESSI DIN JIU!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.