RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – CSMS Iași 3-1 (1-1) – LIVE TEXT / REZULTAT FINAL

/ 16 martie 2013

Pandurii încearcă în această seară să se țină aproape de ocupanta locului secund, misiunea fiind ușoară doar la prima vedere, trupa ieșeană având evoluții bune în acest debut de sezon de primăvară.

voiculet iasiPandurii Târgu Jiu – CSMS Iași 3-1 (1-1)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori 2.500

Au marcat: Nistor (min. 30), Lemnaru (min. 63), Matulevicius (min. 65) / Mihălăchioaie (min. 39)

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Rada, Nicoară – Nistor, Voiculeț (min. 86 Cristea), Anton, Predescu (min. 65 Băcilă) – Lemnaru (min. 65 Răduț), Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

Cartronaș galben: Voiculeț (min. 49), Nicoară (min. 88)

CSMS: Irimia – Mihălăchioaie, Crețu, Tincu, Vladu – Straton, Milea – Moutinho, Cl. Tudor (min. 29 Ciucur), Țigănașu – Herghelegiu (min. 71 Gado). Antrenor: Liviu Ciubotariu.

Cartonaș galben: Vladu (min. 90)

Filmul meciului:

Min. 4: Șut Țigănașu respins în corner de Mingote.

Min. 9: Nistor a șutat la colțul lung, plasat, dar Irimia a respins în corner.

Min. 10: Anton a prins un șut de la 19 metri, ușor lateral dreapta, dar mingea nu a prins poarta.

Min. 13: Șut telefonat al lui Lemnaru din centrul careului prins ușor de Irimia.

Min. 30: GOOOOOOOOOOOOL PANDURII!!! Contraatac rapid inițiat de Voiculeț și finalizat spectaculos cu un șut la colțul lung de Nistor.

Min. 39: GOL CSMS IAȘI!!! Mihălăchioaie speculează un spațiu liber lăsat de Nicoară în banda stângă a pandurilor și înscrie cu un șut la colțul lung.

Min. 40: Lemnaru irosește o ocazie imensă șutând alături de la 10-11 metri de poartă, din poziție centrală.

Min. 44: Lemnaru a trmis un voleu de la 17 metri, dar Irimia a scos spectaculos în corner.

Min. 44: Voiculeț a trimis mult peste poartă din centrul careului ieșean după corner.

Min. 50: Voiculeț șutează slab de la marginea careului mare, Irimia reține.

Min. 57: Milea a șutat de la marginea careului mare, fără a prinde spațiul porții.

Min. 63:  GOOOOOOOOOOOOL PANDURII!!! Nistor a șutat din afara careului, Irimia a respins în față, iar Lemnaru a împins mingea în plasă pentru 2-1.

Min. 65:  GOOOOOOOOOOOOL PANDURII!!! Băcilă a executat perfect un corner pentru Matulevicius care a trimis cu capul plasat, la colțul lung, ducând scorul la 3-1.

Min. 82: Voiculeț șutează puternic de la marginea careului, Irimia respinge în față, dar Băcilă nu este pe fază și faza se stinge.

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

 • dan spune:

  dL Constantinescu as dori sa ne confirmati daca nistor are contract pana in vara sau nu ?
  Asta in ideea de a afla cine trage sforile si ne usureaza de jucatori si performante la acest club…

  • spaga spune:

   contractul jucatorilor dan nistor si viera vor expira in vara,daca nu doresc prelungirea contractului acestia vor pleca la orice echipa doresc !

 • gabi spune:

  Viera nu vrea sa semneze din iarna ptr ca i-a suflat in ureche ciobanul mituitor sa nu semneze ca-l vrea el si la ce sa mai dea bani la `Lihnitul`asa cum ai place mituitorului sa rada de noi!

  • ILoveEnergia spune:

   Viera nu mai vrea la echipa dinainte de a-si arata Becali interesul. Si eu as pleca in locul lui. A fost la un moment dat (nu stiu daca mai este) considerat cel mai bun jucator de la Pandurii si daca are oferte mai bune cu un salariu mai bun de ce nu? Jucatorii joaca pentru ei, pentru conditii, pentru beneficii iar aici nu poti spune ca sunt unele fantastice. Cred ca ne-a ajutat suficient si nu trebuie sa ii purtam pica datorita acestui lucru.

   • dan spune:

    PROBLEMA ESTE RESPECTUL PT CLUB,IAR VIERA NU A PROCEDAT CORECT.pUTEA SA SEMNEZE SI PLECA CAND DOREA PE O SUMA CARE SA MULTUMEASCA SI CLUBUL CARE I-A INTINS O MANA CAND AVEA NEVOIE.INSA NU ESTE O PIERDERE ATAT DE MARE CA CEA A LUI NISTOR CARE TREBUIE CONVINS SA-SI PRELUNGEASCA CONTRACTUL,CU BONUS BINENTELES,DEOARECE ESTE UN JUCATOR F.BUN CU POTENTIAL EXTRAORDINAR…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.