RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Dinamo București 1-2 (0-1) – LIVE TEXT – Rezultat final

/ 1 noiembrie 2012

Pandurii și Dinamo se luptă în această seară pentru ultimul loc în sferturile de finală ale Cupei României Timișoreana.

Pandurii Târgu Jiu – Dinamo București 1-2 (0-1)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 1.000

Au marcat: Lemnaru (min. 73) / Alexe (min. 37), Mamele (min. 90 – autogol)

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, C. Cristea (min. 72 Lemnaru),  Nistor  – Al. Grigoraș (min. 46 Matulevicius), Răduț (min. 67 Boutadjine), Maxim. Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonaș galben: Matulevicius (min. 86)

Dinamo: Bălgrădean – Nica, Luchin, Koulibaly, Pulhac – Dr. Grigore, C. Munteanu (min. 60 Issa Ba) , Boubacar – Alvarez, Țucudean (min. 51 Curtean), Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.

Cartonaș galben: Dr. Grigore (min. 45+1), C. Munteanu (min. 55), Boubacar (min. 75)

Arbitri: Istvan Kovacs – Sebastian Gheorghe, Marius Nicoară.

Filmul meciului:

Min. 7: Boubacar șutează mult peste poartă de la 18 metri.

Min. 18: Joc fără ocazii de poartă.

Min. 21: O nesincronizare a apărării pandure îi oferă lui Alexe o șansă nesperată, dar atacantul dinamovist este blocat in extremis de Mingote la 10 metri de buturi.

Min. 25: O serie de combinații ale pandurilor la marginea careului duc mingea la Alex Grigoraș, ușor lateral dreapta în careul dinamovist, dar șutul său este respins în corner de un fundaș aș oaspeților.

Min. 37: GOL DINAMO! Alvarez îl deschide pe Alexe, plecat de la limita offside-ului, iar atacantul dinamovist deschide scorul.

Min. 43: Maxim centrează în fața porții, Cristea reia spectaculos din 8 metri, dar Bălgrădean respinge.

Min. 45+1: ALexe șutează în diagonală, mingea îl depășește pe Mingote, dar lovește transversala.

Min. 47: Nistor șutează din afara careului, dar nu prinde spațiul porții.

Min. 57: Curtean șutează din colțul careului mare, dar mingea trece peste poartă.

Min. 71: Matulevicius este blocat la o centrare a lui Cristea și mingea este respinsă în corner.

Min. 73: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Lemnaru aduce egalarea cu o lovitură de cap la o centrare a lui Voiculeț, vârful Pandurilor fiind la prima atingere de balon.

Min. 78: Alvarez centrează, Alexe reia din voleu din interiorul careului, dar Mingote respinge.

Min. 90: GOL DINAMO! Curtean centrează în fața porții, iar Mamele reia neinspirat învingându-l pe Mingote și trimițând pe Dinamo în sferturi.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

10 Comentarii până acum

  • Koko spune:

    Grigoras isi bate joc de echipa daca-l mai introduce pe fiul sau, sau pe Mamele. Pacat de efortul facut de ceilalti. In fiecare joc Mamele face cateva erori grave in aparare. Sper ca a priceput si Grigoras chestia astea.

    • gorj spune:

      no comment acest tonto grigoras isi bate joc de noi!!!! sa vedeti cat vor mai veni la meciul cu severin

    • dan spune:

      stati de vorba cu jucatorii in particular sa vedeti cum acuza toti nepotismele facute pe fata la echipa,cu grig junior,matulevicius si altii…

  • Liviu spune:

    Acelasi joc mediocru,de data asta fara numar asa mare de ocazii,lipsa unui varf decent,gafe in aparare,titularizarea rezervei de divizia C la Callatis(Grigoras jr),lot slabut si vina antrenorului cum la succese are meritul cel mai mare si la seria asta de infrangeri are si el si bineanteles conducerea submediocra a clubului care se ghideaza dupa interesul buzunarului nu cel al performantei

  • relu14 spune:

    Nu cred ca e momentul sa il ponegrim pe Grigoras,care a facut ,totusi,o echipa frumoasa…Ce vina are omul daca politica de transferuri a clubului este de a ,,alimenta” Steaua cu jucatorii cei mai buni si de a aduce petarde in locul lor…Grigoras a cerut jucatori valorosi pt.posturile deficitare,dar i se aduc numai din cei ieftini…chiar a facut minuni cu jucatori terminati sau de valoare inferioara dar acest lucru nu poate sa dureze la nesfarsit.
    Daca vrei performanta trebuie sa bagi bani,iar bani sigur sunt,doar s-au vandut cativa jucatori pe bani multi!!!Dar cred ca aici la noi performanta este o utopie si la transferurile care se fac sigur nu se doreste asta…
    Sigur,e usor sa ii dam in cap antrenorului,uitand ca pana acum ii scandam numele la fiecare meci si spuneam despre el ca ,,e cel mai tare din oras”…Poate ne e dor de Cartu,Badea sau alt ,,mare antrenor” ,din cei care se luptau la retrogradare pana la venirea lui Grigoras!!!
    Eu cred ca la ce jucatori i s-au adus(fata de ce a cerut),acest OM a facut un lucru extraordinar aici la Targu Jiu si merita respectul nostru ,al tuturor celor care mergem la stadion meci de meci.
    E doar parerea mea si daca nu va place puteti sa ma injurati,asa cum se obisnuieste in Romania….

    • dan spune:

      Da ,suntem de acord ca este un antrenor bun fata de ce am avut pana acum,dar te mai ajuta si lotul de jucatori,insa cand nu esti corect cu tine si bagi in fiecare etapa copilul si petarda de matulevicius este clar ca nu mai esti profesionist.Cei 2 au jucat 12 etape si nu au marcat decat max.1 gol iar jucatori ca bacila,lemnaru sau altii fac tusa pt principii de familie ,nu mai putem comenta!!!!
      Mamele a inceput ca si cardoso,ori la misto ori pe banuti,viata la bucuresti fiind scumpa.Nu pot uita acel penalty ,mai mult decat intentionat de la constanta.Macar ajuta si el pe interes un hagi,un borcea,etc.
      Am mai spus-o fara extreme,atac si portar nu putem emite pretentii…

  • Nero spune:

    Mamele ,absolvent al Academiei de blaturi a lui Reghe de la Chiajna !

    • ILoveEnergia spune:

      Acum e blatist cand a facut eroarea de autogol nu? Dar cand a salvat atatea mingi periculoase era bun. Oameni limitati si mediocrii ce sunteti. Viera cum a fost la inceput? Il injura toata lumea (a dat si autogol) pana a inceput sa isi dea drumul. Ipocritilor ce sunteti, tineti cu echipa decat la bine.

  • pt prostulDEnero spune:

    daca era de la Academia de blaturi a lui Reghe, facea blat si-si dadea autogol cu Steaua, deci nu mai manca kkt. Poate o fi facut blat mamele dar e pe alta filiera!

  • vasile spune:

    Pai Mamele, Grigoras jr., Matulevicius, Karim nu antrenorul i-a adus? Voinea da gol la fiecare meci….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.