RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mai bogați cu 500.000 de euro

/ 7 august 2013

Pandurilor le-au intrat în cont în ziua în care au ajuns în „Țara Sfântă” 500.000 de euro, însă asta nu are nicio legătură cu meciul cu Hapoel Tel Aviv și nici cu Europa League, competiția în care va juca joi seara, de la ora 20:00.

Chiriches 0539Steaua și-a achitat procentul pe care îl lăsae Pandurilor în ceea ce privește transferul de la Târgu Jiu în Ghencea al lui Vlad Chiricheș. O jumătate de milion a fost suma specificată în contractul de transfer sau 25% dintr-un eventual transfer ulterior al lui Chiricheș, iar Steaua a preferat să dea cei 500.000 de mii de euro, mult mai puțin decât ar fi fost nevoită să achite după ce îl va da pe Chiricheș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • fanel spune:

    Pai si restul de 1.5 mil.!?

    • un fan spune:

      Cand s-a semnat contractul nu se dredea ca Vlad Chiriches o sa coste 8 mil. de euro, se credea ca o sa coste 1 mil. cel mult doua. Iar daca Steaua nu il vindea pana in 2014 ne achita noua 500.000 de euro, care atunci erau mai mult decat 25% din 1 mil. sau 2 de euro.

      • alt fan spune:

        Poate nu credeati dvs. ! Oricine altcineva ar fi putut spune ca valoreaza minim , intr-o conjunctura nefericita , 4 mil. ! Asa , vorba lui Ilie m.c. , m.c , m.c……
        Apropo despre bani pe Stanca , Martinovici ….. se mai stie ceva ?

  • ilie spune:

    A mai luat m.c. 500 000 si asa a rama si jiji cu 1 milion ca-i viata grea la puscarie.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.