RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Suma de 500 de mii de euro este prea mică”

/ 28 mai 2012

Anunțat ca și rezolvat, transferul lui Mihai Pintilii la Steaua este încă la stadiul de discuții purtate între cele două grupări, Eugen Pîrvulescu spunând că încă nu s-a căzut la un acord în ceea ce privește suma de transfer.

„Nu este adevărat că ne-am înțeles deja cu Steaua, ci doar că suntem în discuții încă. N-am ajuns la un numitor comun, dar asta se poate întâmpla în zilele următoare. Suma de 500 de mii de euro este prea mică, noi nu ne gândim să-l cedăm pe Pintilii decât pentru o sumă asemănătoare cu cele pentru care au mai plecat jucători de la noi și mă gândesc aici că suma ar trebui să fie cel puțin egală cu cea pentru care l-am cedat pe Chiricheș. Automat ne gândim și la procente pe care le vom păstra pentru Mihai Pintilii pentru că este încă un jucător tânăr, care poate urca în carieră. Răduț și Filip sunt jucători de care noi suntem interesați, să vedem și în ce condiții”, a declarat, pentru Sport în Gorj, Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.