RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Mureșan, așteptat mâine la Târgu Jiu

/ 23 iulie 2013

Interul dreapta Daniel Mureșan este așteptat mâine la Târgu Jiu pentru a purta ultimele discuții înaintea semnării unui contract cu Energia Pandurii Târgu Jiu.

detaliu handbalJucătorul, ultima dată legitimat în Portugalia, la Sporting Lisabona, este foarte aproape de a se înțelege cu gruparea târgujiană, una care are nevoie de cel puțin un inter dreapta, post rămas descoperit chiar și după reluarea pregătirilor în această vară. Daniel Mureșan este una dintre opțiunile oficialilor gorjeni, care continuă să spere și la aducerea lui Acatrinei, de la Bucovina Suceava, însă clubul moldovean are pretenții foarte mari în schimbul dezlegării jucătorului.

Daniel Mureșan vine din campionatul lusitan, unde a evoluat în ultimii doi ani pentru Sporting Lisabona, echipele din România la care a jucat interul dreapta fiind HCM Constanța (2007-2011) și HC Minaur Baia Mare (2003-2007). Interul dreapta pe care Energia îl dorește în lot are 27 de ani și o statură impresionantă, 1,97 m.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.