RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlade Divac, aşteptat la Târgu Jiu la Star Camp 2011

/ 12 iulie 2011

În perioada 1-8 august, Târgu Jiul va deveni capitala baschetului românesc, asta pentru că la campul organizat în oraşul lui Brâncuşi sub denumirea Star Camp 2011 sunt aşteptate mari vedete ale baschetului sârbesc.

În perioada 3-4 august, la Star Camp 2011 este aşteptat fostul mare baschetbalist sârb Vlade Divac, acum preşedinte al Comitetului Olimpic din Serbia, alături de acesta anunţându-şi prezenţa şi vicepreşedintele aceluiaşi for, Zarko Paspalj. Vlade Divac este una dintre figurile proeminente ale baschetului din fosta Jugoslavie, el făcând parte din primul contingent de jucători din această ţară care au plecat în NBA la sfârşitul anilor 80 jucând pentru echipe precum LA Lakers, Charlotte Hornets sau Sacramento Kings. Divac deţine o fundaţie umanitară prin care, la Târgu Jiu, va fi organizată o cină în care vor fi făcute donaţii pentru copiii orfani din Kosovo. Din partea organizatorilor au fost lansate invitaţii pentru Doina Melinte, preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport, şi pentru Octavian Murariu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

www.sportingorj.ro

 

 

 

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • dordebaschet spune:

    ASTA DA , BOMBA !!!! ECHIVALENT CU CONCERTUL LUI AC/DC IN ROMANIA !
    VLADE , UN MARE BASCHETBALIST SI UN MARE OM!

  • done spune:

    WOW… acum mai bine de 20 de ani ii urmaream meciurile la TV sarbesti… nu credeam niciodata ca il voi vedea „live” asa cum au avut norocul unii din fostii mei colegi

  • fan energia spune:

    S-ar putea sa aveti o surpriza.Si anul trecut si-a anuntat prezenta si nu a venit.Cel mult tatal lui s-au cineva din staff.

  • laurentiu spune:

    Imi aduc aminte de meciurile Yugoslaviei din anii 80 si de regretatul Drazen Petrovic.Offfff

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.