RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kennerly, așteptat vineri la Târgu Jiu

/ 3 ianuarie 2013

La Energia, alături de Wisseh și Janjusevic, va ajunge și Joseph Kennerly. Pivotul american este așteptat vineri la Târgu Jiu.

KennerlyAntrenorul Slobodan Nikolic consideră că americanul va fi o bună completare a lotului Energiei, așteptând ca acesta să fie un jucător de echipă: „Kennerly a jucat un sezon în Bulgaria. Sunt în relaţii bune cu preşedintele şi antrenorul de la Spartak Plevna şi ei mi-au spus că Kennerly nu e numai un jucător bun, ci şi un om de valoare. Joacă foarte mult pentru echipă. Cred şi sper ca el să fie o opţiune bună pentru Energia. Şi Wisseh şi Janusjevic sunt aruncători foarte buni de afară. Problema acum e că avem nevoie de un pivot care să nu aibă nevoie de prea multe mingi. Îi avem pe Darby, Wisseh, Janusjevic, Steffel şi numai o minge. Sper ca Kennerly să fie o opţiune bună. Ne trebuie un pivot bun la screen, box out, recuperări şi care să vorbească puţin”, a precizat tehnicianul plav al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

12 Comentarii până acum

  • doar eu spune:

    wiseh-nu joaca la sibiu, nu are carte verde! kennerly-nu are carte verde si cine stie cand vine! nici macar nu se stie de unde vine cartea verde!janjusevic-nu are carte verde si nici actele de transfer terminate! peste trei zile lucratoare incepe returul si avem doar cinci jucatori de baschet ca restul sunt prietenii lor. a fost rechemat la lot marea vedeta deconescu, pentru a ajuta sa intram in play off!halal conducere administrativa! si voi ziceti ce am eu cu ei! uite ce am!

  • realgorj spune:

    Vedem ce se intampla la primul meci din retur si dupa aceea vedem cine are dreptate din cei doi fani ! HAI ENERGIA !

  • doar eu spune:

    @doarbaschet; si cine dumnezeu este reporterul totalbaschet pentru gorj? nepoata mea cumva? sau fata asociatuluui meu? cautati si vedeti cine ia interviuri pentru totalbaschet si faceti o asociere cu actuala conducere a clubului! si apoi va veti da seama de ce este criticat non stop nikolic pe acest site!

    • doarbaschet spune:

      Ioana ia interviuri si scrie cateva articole, nu „da din casa” cum faci tu. Nu vine cu „firimituri” adunate de pe jos .Si ce legatura are ea,desteptule,cu ce am scris eu si cu mizeriile si noroiul improscat de tine pe acest site?Ai devenit deja penibil. Stii cine sunt? Foarte bine,nu mi-e rusine nici cu cine sunt,nici cu ce scriu. Eu nu stiu cine esti tu,dar nici nu vreau sa aflu.

  • arabi spune:

    sa intelegem ca nea nicu e cel care da din casa?dupa cum scrie el pare sa fie.rusinica

  • doar eu spune:

    @arabi:cateva diferente majore intre mine si nen-tu nicu stii? iti spun eu:
    1. este mai in varsta mult fata de mine
    2. are alta pregatire-el, pregatire tehnica, eu – juridica
    3. cea mai importanta: el-barbat, eu-femeie!
    ce diferenta e intre tine si unul cu functie de conducere din club? nici una! ce am spus eu, poti citi in cateva ziare sau afla stand pe holul salii sporturilor si ascultand la ce ineptii debiteaza unul dintre conducatori, la un pahar! si, din cate stiu eu, nen-tu nicu nici nu e conducator si nici nu bea! si nici tarca! ghici cine e? si mai cred ca daca ar vorbi omul ala, ar sti mult mai multe decat mine! dar, fiind implicat in baschet, nu prea poate vorbi! si inca ceva si cu asta inchei cu postarile pentru mult timp: spune si la altii ce ai facut tu pentru baschet si ce a facut nen-tu nicu! pariu ca n-o vei face? SUCCES BAIETILOR, CU SAU FARA CEI NOU VENITI!

  • dan spune:

    daca urmariti comentariile lui nea nic va veti da seama ca toate seamana intre ele (seamana si cu cele de la acest artiocol).tradatorule.esti doar un tradator si un om cu multe fetze.astept sa imi raspunzi si mie acum cum o faci la toti cei catre te contrazic.aceleasi idei:lauda ca el are facultate si noi nu,lauda ca e implicat in fenomen dar la cum arata nu prea are fizic de fost sportiv, lauda ca a facut ceva pt baschetul din orasul nostru.numai minciuni nea nicule.ar trebui sa nu te mai lase pe langa echipa ca nu ai nici o treaba cu sportul nenicule

  • realgorj spune:

    Seamana mai mult a rafuieli personale decat discutii despre Energia-baschet ! Zau asa !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.