RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şandru, aşteptat de săptămâna viitoare la Târgu Jiu

/ 17 august 2011

Aflat în lotul echipei gorjene, dar absent de la antrenamentele echipei de după reunirea Energiei din această vară, Ciprian Şandru este aşteptat săptămâna viitoare să se alăture coechipierilor săi.

Motivul absenţei interului gorjenilor este operaţia suferită la piciorul stâng, operaţie după care are nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare: „Şandru va reveni săptămâna viitoare. Nu se pune însă problema ca el să revină prea curând. El a suferit o operaţie la un ligament la glezna piciorului stâng, piciorul de bătaie, şi va avea nevoie de ceva timp pentru a reveni în echipă”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş despre situaţia jucătorului său. Tehnicianul Energiei mai spune că are nevoie de Şandru, dar acesta nu va fi forţat, antrenamentele urmînd a fi reluat treptat: „Urmează un program de recuperare, iar după ce va reveni alături de noi va avea antrenamente speciale, cu alergări uşoare pentru început. Sperăm ca într-o lună şi jumătate să fie din nou apt să se antreneze şi mai apoi să şi joace pentru că avem mare nevoie şi de el”, a încheiat Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.