RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme la nivelul extremelor la Energia

/ 12 august 2010

Lotul Energiei a suferit modificări în această vară, iar antrenorul Vasile Stângă consideră că aceastea au adus echipei sale un evident plus de valoare, însă în această perioadă întâmpină probleme la nivelul extremelor.

Dacă pe partea dreaptă totul pare a fi în regulă, chiar şi Vukas răspunzând foarte bine solicitărilor de la antrenamente în ciuda operaţiei suferită în iarnă, problemele apar pe flancul stâng, acolo unde ambele extreme sunt pentru moment accidentate: „Marile probleme sunt pe extreme. Florea are probleme la inghinali şi Enache acuză dureri la gleznă. Pe dreapta stăm bine, Milan s-a antrenat bine. Pe stânga o să-l pot improviza pe Truică să joace acolo, e mobil, poate acoperi mai multe posturi”, s-a plâns Vasile Stângă.

Tehnicianul echipei gorjene a explicat că vina nevindecării lui Florea îi aparţine jucătorului şi că în cazul în care acesta va fi supus unei intervenţii chirurgicale va apela la un alt jucător: “Florea are o problemă mai veche, a avut un tratament, dar nu s-a ţinut de el, deşi avea timp suficient în vacanţă, şi acum i-a recidivat. Sper să nu ajungă la operaţie. Dacă nu-i trece cu infiltraţii ajunge la operaţie. Sper să nu fie nevoie de operaţie. Extreme găsim la duzină, sunt grămadă. Nu-i asta o problemă. Am în minte un jucător român, tot din naţionala de tineret. Să vedem dacă îl conving să vină”, a mai declarat Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • un fan spune:

    bine macar ca s-au desteptat acum ca n-au extreme, era trist sa se fi descoperit ca mai are nevoie de extreme chiar inaintea primului meci

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.