RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Băloi: „Nu am primit nicio înștiințare oficială de modificare a programării”

/ 9 iulie 2013

Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, spune că este posibil ca programarea publicată pe site-ul UEFA să fie doar o eroare de redactare întrucât pe adresa clubului nu s-a trimis o înștiințare oficială de modificare a programării meciurilor din turul II preliminar al Europa League.

europa league pandurii„Ultimele schimburi de mail-uri avute astăzi cu Directorul de meciuri din cadrul UEFA și cu departamentul internațional din cadrul FRF au fost legate doar de ora de disputare a meciului tur, care ar trebui să se dispute la Târgu Jiu, pe 18 iulie. Noi am solicitat ca ora de desfășurare să fie ora 20:00, ora locală, pentru că ne dorim să oferim suporterilor echipei cele mai bune condiții la un meci care va fi unul pentru istoria clubului, precum și pentru jucători, această oră fiind una optimă la care sportivii pot să dea maximum pe teren. Acestea au fost discuțiile purtate, noi nu am fost înștiințați de vreo modificare. Oricum, mâine, până la ora 10:00, cred că se vor lămuri toate problemele”, a declarat Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.