RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Băloi crede că Pandurii vor putea juca la Motru

/ 24 februarie 2010

Concluziile vizitei delegaţiei Pandurilor la Motru sunt că echipa târgujiană ar putea evolua în Liga I pe Stadionul Minerul, însă va fi nevoie de o urgentă cosmetizare a acestuia.

Miercuri dimineaţa mai mulţi oficiali ai Pandurilor au inspectat stadionul Minerul pentru a vedea care sunt priorităţile şi urgenţele acţiunii de aducere a acestuia la standardele unei arene care să poată găzdui meciuri din prima ligă, asta după ce Consiliul de Administraţie al Pandurilor a decis ca echipa târgujiană să se mute la Motru în cazul în care suprafaţa de joc a „Municipal”-ului din Târgu Jiu va intra în reparaţii capitale. La discuţiile de la Motru, au participat Viorel Temelescu, Daniel Băloi şi Valentin Adam, din partea Pandurilor, primarul Motrului, Dorin Hanu, şi Nicolae Giuran, preşedintele Minerului Motru.

În urma discuţiilor avute şi a inspecţiei făcute bazei sportive din Motru s-a ajuns la concluzia că pentru a o aduce la nivelul cerinţelor Ligii I, baza sportivă are nevoie de unele investiţii urgente în infrastructură. „Suprafaţa de joc este destul de bună în acest moment, dar trebuie renovate vestiarele şi utilităţile, zona destinată presei, anumite sectoare din tribună. Trebuie făcută asfaltarea aleilor din incinta stadionului, parcarea, tribuna VIP şi sala de conferinţe. Cu o mobilizare exemplară se poate face un stadion cochet la Motru care în viitor să poată găzdui inclusiv meciuri din liga a doua”, a declarat Daniel Băloi pentru site-ul oficial al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.