RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Băloi: „Stromajer are o problemă personală”

/ 19 noiembrie 2011

După ce au apărut mai multe articole în care se specula că la baza plecării lui Stromajer din Târgu Jiu ar sta un conflict al slovenului cu conducerea Pandurilor, secretarul general al gorjenilor, Daniel Băloi, a dezvăluit că nu a existat nicio ceartă, ci doar o problemă personală a jucătorului.

„Stromajer are o problemă personală. Facem aceste precizări pentru că s-a speculat în presă că acesta s-ar fi certat cu unii oameni din conducerea clubului, ceea ce nu este nici măcar 1% adevărat. Stromajer nu s-a certat cu niciun oficial din cadrul clubului, nici cu președintele Marin Condescu și nici cu antrenorul Petre Grigoraș. Observăm că prea multă lume se bagă însă în seamă încercând să speculeze orice fel de problemă și, repet, în cazul lui Stromajer e vorba de o problemă personală”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Daniel Băloi încercând să explice cazul lui Stromajer. Secretarul general al Pandurilor a dorit să precizeze că, oricum, atacantul sloven nu avea cum să joace la Vaslui: „Stromajer nu intra în planurile antrenorului Petre Grigoraș pentru următoarele două partide din Liga I, cu FC Vaslui și Rapid, după cartonașul roșu primit la meciul cu Oțelul. Am putea spune chiar că Stromajer a profitat de această pauză forțată de suspendare pentru a-și duce familia acasă”, a încheiat Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.