RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Băloi: „Vrem alte şase etape de vis!”

/ 19 aprilie 2010

Nu doar antrenorul Sorin Cârţu caută liniştea echipei înaintea meciului cu FC Braşov, ci şi conducerea administrativă a Pandurilor.

Secretarul general al Pandurilor este încrezător înaintea asaltului final pe care echipa gorjeană îl va da în lupta pentru evitarea retrogradării şi speră ca acest campionat să fie încheiat aşa cum Sorin Cârţu şi compania l-a început. Pandurii au început campionatul foarte bine, după şase etape fiind pe locul trei cu 12 puncte acumulate, puncte pe care dacă echipa gorjeană le-ar obţine şi în ultimele şase runde, ar avea mari şanse de a se salva de la retrogradare: „Am avut primele şase etape de vis, restul fiind până acum un coşmar. Aşteptăm ca ultimele şase, prin compensaţie, să fie din nou de vis şi să reuşim să ne salvăm. Noi, cei din conducere, suntem alături de jucători şi antrenori şi suntem încrezători în şansele pe care le avem de a ne salva de la retrogradare. Trebuie să batem Braşovul şi lucrurile se vor îndrepta. Campionatul nu este închis, se mai pot întâmpla foarte multe.”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Daniel Băloi. Acesta spune că Pandurii trebuie să facă primul pas spre redresare în meciul de sâmbătă, o victorie în faţa braşovenilor având şi darul de a debloca psihic echipa, una care n-a mai obţinut un succes în liga I din 11 decembrie 2009, adică de mai bine de patru luni.

Partida dintre Pandurii şi FC Braşov, contând pentru etapa a XXIX-a a ligii I, se va disputa sâmbătă, pe stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, cu începere de la ora 15:00 şi va fi transmis în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.