RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tomas Eitutis, testat la Târgu Jiu de antrenorul Liviu Andrieș

/ 24 iunie 2013

Descoperiți pe postul de inter dreapta, cei de la Energia Pandurii caută soluții de acoperire, iar lituanianul Tomas Eitutis ar putea fi una dintre variante.

IMG_9467Eitutis este jucător de echipă națională, a evoluat pentru Lituania în ultimele partide și vine din campionatul Austriei, la Fivers Margareten, după ce a jucat vreme de partu ani și în Spania, în Liga Asobal, la Toledo.

„Am venit pentru acel antrenament test. M-au invitat să văd oraşul, clubul şi poate acesta va fi viitorul meu club. Din primele impresii oraşul e ok, e frumos. Nu ştiu prea multe despre Energia. Ştiu că a terminat pe locul 9 anul trecut, mi s-a spus că din cauza accidentărilor nu a fost un sezon prea bun. Cunosc naţionala României pentru că am jucat nu demult împotriva lor şi e o naţională bună. Cred că nivelul e bun aici, văd că Constanţa joacă mereu în Champions League. Sper să fie o oportunitate bună pentru mine”, au fost primele cuvinte ale lituanianului pentru presa locală.

Deși nu-l cunoaște pe Deyvidas Matulevicius, compatriotul său care evoluează de un an la Pandurii, Eitutis spune că a aflat despre el citind presa pe internet și că, în cazul în care va rămâne la Târgu Jiu, va căuta să se împrietenească cu vîrful vicecampioanei României la fotbal.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • blue spune:

    De baschet nu se mai vorbeste nimic!!!Ceva jucatori mai luam si noi sau asteptam iar sa vedem ce arunca altii?!!!
    Mai exista interes pt.acest sport sau este un subiect incheiat?

  • lica spune:

    Toate echipele se intaresc si anunta transferuri. La Energia ,sectia BASCHET – BEZNA !!! CA IN FIECARE AN ! Mai schimbati ,domne, felul asta de a ,,LUCRA” ca pe noi , suporterii , ne fierbeti in fiecare an de ne-a luat naiba !
    Alo , sa aprinda cineva lumina si la sectia de baschet !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.