RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Nu mergem în vacanță”

/ 16 mai 2013

Sorții au fost potrivnici Energiei în ceea ce privește adversarul hărăzit în Cupa României, însă antrenorul Liviu Andrieș mai speră în minuni, dar recunoaște că o calificare ar fi o mare surpriză.

andries la banca            „Este ultima reprezentaţie pe acest an. Din păcate norocul nu ne-a surâs, jucăm cui HCM Constanţa, campioana. Presiunea e mai mult pe umerii lor, suntem aut-sideri şi mergem să jucăm. Ei sunt clar favoriţi. Sunt vechea şi noua campioana, au sărbătorit al 5-lea titlu consecutiv. Nu mergem în vacanţă, mergem să ne vindem scump pielea. Este şi la TV, un motiv să jucăm bine”, a declarat Liviu Andrieș la plecarea spre Brașov. Tehnicianul gorjenilor își aduce aminte cu plăcere de ultima întâlnire cu echipa constănțeană din Cupa României, însă este conștient că va fi foarte greu ca acum să repete și acea evoluție bună de o repriză: „În Cupă se pot întâmpla multe. Ar fi o surpriză să ne calificăm, dar ei sunt favoriţi. Am jucat o finală de Cupă cu ei, o primă repriză bună, dar în partea a doua banca de rezerve a lor a făcut diferenţa. Anul acesta va fi mai greu să ajungem în finală, dar suntem prezenţi la turneul Cupei şi asta contează”, a mai spus Andrieș.

Odată cu ultimul joc jucat în Cupa României, care are mari șanse să fie chiar primul, Energia va intra în vacanță, dar conducerea va continua căutările pentru noul sezon: „După Cupă vom anunţa ce achiziţii facem. O să mai aducem 1-2 jucători, la nivel de inter dreapta suntem în căutări. Nu ştim cine pleacă, depinde de ce vom aduce. Avem 10 jucători la final de contract. În perioada următoare se va definitiva lotul”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieș.

Deși inițial a fost programat a se disputa de la ora 14:00, meciul dintre HCM Constanța și Energia Pandurii Târgu Jiu va avea loc vineri, cu începere de la ora 18:00, confruntarea putând fi urmărită în direct, la Digi Sport 1.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.