RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Am avut mai multă atitudine, ceea ce ne-a lipsit cu Suceava”

/ 5 februarie 2012

Energia a reușit să-și mulțumească antrenorul, Liviu Andrieș fiind fericit la finele partidei cu Știința Dedeman Bacău, una în care atitudinea a făcut diferența.

„Sunt fericit, e o victorie pe care mi-o doream, în faţa unei echipe puse la punct din toate punctele de vedere. Probabil, ora la care am jucat e ora care ne convine. Băieţii au fost foarte montaţi, dacă jucam şi cu Suceava la aceeaşi oră era la fel de bine pentru noi. Am făcut un joc foarte bun, îi felicit şi mă bucur că sunt antrenorul lor. Mă aşteptam să schimbăm atitudinea, i-am văzut montaţi la antrenamente, şi-au dorit să câştige”, a declarat Andrieș după succesul obținut în fața echipei de le locul doi din Liga Națională. Acesta a subliniat că echipa sa se mobilizează și obține rezultate bune în fața echipelor bune și a accentuat meritul pe care apărarea l-a avut în obținerea acestei victorii: „Pot să spun că am făcut o apărare foarte bună chiar dacă am luat 29 de goluri, în atac am avut răbdare. Se vede că revin accidentaţii. A revenit Păiuş, s-a văzut şi intrarea lui Dan Ilieş. Una peste alta suntem bucuroşi. Pregătirea fizică, la ce joc a fost, a fost compensată de atitudine, am avut mai multă atitudine, ceea ce ne-a lipsit cu Suceava. Dacă pui suflet şi vrei treci peste multe deficienţe. Este o victorie de moral şi nu numai.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • doarbaschet spune:

    Imi place ca sunt multe comentarii la articolele despre handbal. Altfel,are dreptate Andries,de data asta si-au dorit sa castige,spre deosebire de meciul cu Suceava cand au vrut sa piarda.

  • abu spune:

    Desi imi place mai mult baschetul, consider ca trebuie sa apreciem rezultatele bune ale echipelor noastre, fie ca este vorba de handbal sau fotbal. Am dori mai multe articole despre baschet, dar acestea sa fie corecte, nu ca cel cu amanarea etapei. Pentru ca Nikolic sustine ca n-a zis niciodata asa ceva. Nu stiu care este adevarul dar cred ca autorul articolului poate face lumina prin publicarea inregistrarii!

  • anonim spune:

    E mai frumos baschetul(e mai spectaculos)iar,handbalul e (plictisitor)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.