RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Nu suntem iertați definitiv”

/ 20 martie 2013

Modul în care Energia a evoluat la Constanța a făcut conducerea clubului gorjean să uite, cel puțin pentru moment, de sancțiunile pecuniare pe care le stabiliseră pentru jucători.

andries indicatii„Ţinând cont de cum ne-am exprimat la Constanţa, cred că meritam acest lucru, deşi nu suntem iertaţi definitiv. Mai sunt jocuri de disputat, sâmbătă este primul dintre ele, pe care trebuie să-l câştigăm neapărat. Pentru a continua evoluţia bună pe care am avut-o la Constanţa şi pentru a mai acumula puncte în clasament, deoarece avem un obiectiv de îndeplinit”, a declarat Liviu Andrieș despre felul în care jucătorii săi ar putea scăpa definitiv de pedeapsa conducerii.

Energia Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, pe teren propriu, cu cei de la CSM București, partidă extrem de importantă în demersul echipei gorjene de a încerca să prindă locul 8 la finele stagiunii, loc care să-i permită să joace în Cupa României.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.