RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Calificarea se obţine şi cu atacul şi cu apărarea”

/ 2 decembrie 2011

Calificarea este cuvântul de bază la Energia, iar antrenorul Liviu Andrieș știe că pentru a atinge acest obiectiv echipa sa trebuie să meargă bine și în atac și în apărare.

„Sper să ne mobilizăm şi sâmbătă să ne calificăm. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. E un meci de calificare greu, iar ei vor veni să-şi vândă scump pielea. Dacă ne mobilizăm ne calificăm. Au crescut şansele la 60%. Calificarea se obţine şi cu atacul şi cu apărarea. Dacă ne apărăm bine vom câştiga, în atac mai poţi face prostii. Dacă suntem agresivi şi avem determinare ne vom califica”, a declarat Liviu Andrieș despre meciul care poate aduce în premieră o calificare a Energiei în turul următor al cupelor europene. Tehnicianul gorjean mai spune că echipa sa nu mai poate fi surprinsă de jocul celor de la Noci și nu mai poate fi vorba nici de lipsă de experiență sau emoții în rândul propriilor jucători: „Nu ne mai pot surprinde italienii. Am şi jucat cu ei, în decurs de o săptămână nu au cu ce să ne surprindă. Suntem pregătiţi pentru a ne califica”, a încheiat Andrieș.

Meciul din Cupa Cupelor dintre Energia Pandurii Târgu Jiu și Pallamano Intini Noci pornește de la scorul de 26-25 pentru italieni, scor înregistrat în meciul tur de la Noci, și se va disputa sâmbătă în Sala Sporturilor din Târgu Jiu cu începere de la ora 18:00, prețul unui bilet fiind de 17 lei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.