RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Leonard Dobre: „Pandurii e un brand foarte mare”

/ 11 iunie 2013

Abia scăpat de la Sportul Studențesc, acolo unde nu a mai putut să joace în ultima jumătate de an, Leonard Dobre a venit la Târgu Jiu în speranța că va reuși să-l convingă pe Cristi Pustai că merită un loc printre panduri.

dobre2          „Am scăpat în sfârşit de situaţia cu Sportul şi vreau să încep să joc, să am meciuri. Sportul a fost un brand pentru tineri, acum nu mai e… Pandurii, în schimb, e un brand foarte mare”, a declarat Dobre după primul antrenament al său la Târgu Jiu. Jucătorul, care evoluează atât ca vârf, cât și ca aripă dreapta, este conștient că îi va fi greu după pauza forțată avută: „Nu ştiu dacă voi fi oprit la prima echipă, cred că depinde de mine, de antrenor, de randamentul pe care o să-l dau. Momentan totul e OK, dar sunt abia la început, n-am mai jucat de o jumătate de an în perioada Sportul. Îmi va fi foarte greu să mă impun după perioada asta de pauză, dar sper să reuşesc prin muncă. Calităţile mele ar fi tehnica şi gândirea în joc”, a mai spus Dobre.

Fostul jucător al Sportului a dezvăluit și faptul că un alt fost coleg al său este în vederile Pandurilor, fundașul dreapta Daniel Șerban fiind și el dorit la Târgu Jiu, însă acesta este încă la comisii și așteaptă să devină jucător liber de contract. Daniel Șerban are doar 17 ani, este internațional de juniori și a debutat în campionatul trecut în Liga 1 jucând la Sportul Studențesc.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.