RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenament cu susținere din tribune pentru panduri

/ 28 mai 2013

200 de suporteri i-au încurajat pe panduri la penultimul antrenament din acest sezon.

panduri si fani1Jucătorii Pandurilor, care au avut organizată și o ședință foto în această seară, au avut surpriza de a găsi în tribune circa 200 de susținători care i-au încurajat și le-au promis susținerea totală în partida de miercuri contra Astrei. Suporterii, în majoritate liceeni la LPS Târgu Jiu, au avut la îndemână un arsenal cu care au reușit să-i surprindă pe jucători, de la confeti la fumigene albastre.

Oficialii Pandurilor se așteaptă ca miercuri, la ora jocului cu Astra Giurgiu, stadionul să fie plin, iar suportul publicului să-i ajute pe jucători să obțină un succes care să le ofere la final celor din tribune bucuria unei calificări în cupele europene. În cazul unui succes al Pandurilor, există zvonuri conform cărora suporterii ar putea sărbători în stradă cel mai bun sezon al echipei gorjene, ultimele astfel de manifestări având loc în Târgu Jiu în urmă cu foarte mulți ani, după meciurile memorabile ale echipei naționale la Campionatele Mondiale din 1994 și 1998.

panduri la poze panduri si fani panduri si fani3

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.