RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Suporterii Energiei cer susţinere pentru echipa de baschet

/ 21 iunie 2011

Câteva zeci de suporterii echipei de baschet Energia Rovinari s-au întrunit pe terenurile de baschet din cadrul Complexul Municipal din Târgu Jiu pentru a-şi arăta susţinerea morală pentru această echipă şi pentru a încerca să găsească soluţii pentru menţinerea grupării gorjene în Divizia A şi în sezonul următor.

Cei prezenţi au declarat că acţiunea a fost organizată în grabă, motiv pentru care nu toţi cei care şi-ar fi dorit să participe au şi ajuns pentru a ajuta prin prezenţa lor, însă au dorit să facă acest lucru cât mai repede deoarece decizia de susţinere sau nu a echipei de baschet de către Complexul Energetic Rovinari urmează a fi luată în această săptămână şi s-a vrut ca mesajul lor să ajungă la cei care pot susţine financiar această echipă.

Suporterii echipei locale de baschet au ţinut să precizeze că echipa trebuie să-şi găsească sprijinul financiar şi că lor le este indiferentă culoarea politică a celor care ar susţine material echipa, cunoscut fiind faptul că oamenii care au condus destinele echipei sau au dat bani la echipă au fost fie PSD-işti, fie PDL-işti, fie UNPR-işti, tot ceea ce contează fiind ca Târgu Jiul să nu fie văduvit de spectacolul sportiv oferit de echipa de baschet.

La această acţiune a suporterilor au luat parte şi doi jucători ai Energiei, Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga, care şi-au arătat îngrijorarea legată de situaţia echipei gorjene, dar şi speranţa că problemele se vor rezolva şi echipa va avea un viitor frumos în Divizia A.

Nicolae Isar, unul dintre promotorii acestei acţiuni, a declarat că această echipă trebuie să-şi continue parcursul onorabil în Divizia A şi pentru acest lucru fiecare susţinător al echipei, de la cei cu funcţii până la cei care vin la meciuri pentru a fi alături de favoriţi, trebuie să facă tot ce-i stă în putinţă.


www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • fanbaschet spune:

    D-LE ADMINISTRATOR DE SITE ASEARA LA ORA 19.24 AM VAZUT ACESTA INFORMATIE DECI PREA TARZIU PT A AJUNGE IN TG-JIU PENTRU INTALNIREA FANILOR SI AM SCRIS UN COMENTARIU CARE NU APARE (posibil sa fie si net-ul de vina). DACA PE DVS ATAT VA INTERESEAZA BASCHETUL AI CAROR IUBITORI AU CELE MAI MULTE VIZITE SI COMENTARII VA SPUN CA MA DEZAMAGITI PROFUND . MA ASTEPTAM SA FURNIZATI INFORMATIA IN TIMP UTIL SI PENTRU FANII CARE NU SUNT DIN TG-JIU( da , baschetul are fani si in alte loc. din gorj !!!)CRED CA STIREA A APARUT DUPA ORA 18. PACAT , MARE PACAT PENTRU CA NE-AM DORIT SI NOI ACEASTA INTALNIRE A FANILOR!!!

    REGRET CA

    • 1.Cand ai citit articolul nu este problema mea. El a fost publicat la ora 17:30.
      2. Comentariul a fost publicat asa cum orice comentariu, daca este decent, este admis chiar daca nu intotdeauna cel care il scrie are dreptate.
      3.Baschetul a primit in site-ul nostru un loc important, s-a bucurat de atentie si sprijin din partea Sport in Gorj atat la nivel de informatie cat si la nivel de competitii, am organizat doua editii ale Cupei Sport in Gorj la streetball si am fost parteneri la Cupa Magic FM, si vom sprijini in continuare acest sport, dar actiunea nu a fost organizata de noi, ci de voi, suporterii Energiei.

      • fanbaschet spune:

        D-le adm. de site (observati cum ma adreses dvs.) nu incercam sa va reprosez ca nimic ci doar va ceream sa sprijiniti baschetul macar prin a posta pe prima pagina articole cu baschetul (la un moment dat erau art. pe pag.3 si 4) asta tinand cont „succesul” lui la public si de situatia disperata in care se afla si daca si dvs. il lasati sa se duca la „fund” ce sa mai zic… Nu cred ca dvs. nu aveati informatii despre actiunea unor mari iubitori de baschet …dar dupa ce am vazut interviul d-lui Vlaicu de la Gorjtv presupun ca nu doriti sa „deranjati” politicul. Noi am fi venit sa sustinem baschetul nu sa strigam impotriva cuiva. Cat despre fapul ca sustineti baschetul in general este laudabil dar problema acum este echipa de div.A echipa care a dat tinerilor si copiilor MODELE – intelegeti!? Despre comentariu imi cer scuze , a aparut,
        si era la al articol !

  • justitia spune:

    Felicitari domnule Iancu pentru gestul dvs.dar tot n-am inteles,a emigrat sau s-a inscris cumva in singurul partid in care n-a fost pana acum Partidul Poporului (trebuie sa-si asigure si viitorul)si este in campanie electorala.Felicitari tuturor care au putut participa!Apropo,enigma banilor din sezonul trecut (handbal)cred ca ar merita sa o rememoram (chiar daca persoane ca ‘distinsa” contabila n-ar mai lucra la club.Ce ziceti:baschetul a „mancat” banii???

  • justitia spune:

    Scuze de nervi am gresit.FELICITARI DOMNULE ISAR !!!

  • EnergiAAA spune:

    ENERGIIAAA !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.