RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nistor, „transferat” și nu prea…

/ 8 mai 2013

Evoluțiile lui Dan Nistor din acest sezon au atras atenția mai multor echipe, însă președintele gorjenilor, Marin Condescu, spune că doar Malaga a făcut o ofertă concretă.

condescu 1412După ce a fost curtat intens, dar doar mediatic, de Steaua, care însă a renunțat, se pare la serviciile lui Nistor, mijlocașul Pandurilor a fost trecut acum în trupa din Gruia, vorbindu-se de o înțelegere în care să intre și Viorel Nicoară. 1 milion de euro plus Nicoară ar fi oferta CFR-ului, însă este vorba de una pe care Condescu nu o recunoaște: „CFR nu s-a interesat niciodata de Nistor!”, spune președintele Pandurilor, care menține ca plauzibilă și realizabilă doar varianta Malaga: „Malaga e hotărâtâ să-l ia. Depinde foarte mult de ce facem noi, dacă avem capacitatea de a ajunge într-o cupă europeană. Eu vă spun ce am vorbit cu oficialul lor și cu Arietta. Nu am negociat prețul, decât salariul jucătorului. Am negociat schimbul de jucători, urmând să vedem dacă îl împrumutăm un an, să se adapteze, sau să plece definitiv. Nu am stabilit ce jucători vin de la Malaga. Să vedem de ce jucători are nevoie Pustai. Depinde … Daca mergem în cupele europene, să vedem dacă au jucători pe posturile de care avem nevoie”, a mai spus Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.