RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai, fără sfaturi pentru Nistor

/ 25 aprilie 2013

Antrenorul Cristi Pustai nu vrea să discute despre condițiile unei eventuale plecări a lui Dan Nistor și se ferește și a-i da sfaturi acestuia cu privire la viitoarea destinație pe care mijlocașul ar putea să o aleagă.

nistor antrenament            „Nu mă întrebaţi pe mine de transferuri, de afaceri. Sunt alţii care se ocupă de problema asta”, a declarat antrenorul pandurilor după ce a fost întrebat dacă Răduț plus 500.000 de euro reprezintă prețul corect pentru Nistor. După ce lui Maxim i-a recomandat un alt campionat decât cel al Germaniei, Pustai nu știe ce să-i recomande lui Nistor: „Nu prea sunt bun la sfaturi. Lui Maxim i-am spus să plece dacă are ofertă bună, dar să îşi caute un alt campionat pentru că cel german este foarte puternic, dovadă ce s-a întâmplat în semifinalele Champions League. Maxim a reuşit să joace și sper să joace pe termen lung. În străinătate salariul e mai bun, el e tânăr, fotbaliştii pot juca până la undeva la 32 de ani, iar în perioada asta trebuie să-şi asigure viitorul”, a mai spus Cristi Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.