RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nistor știe ce le trebuie pandurilor: „Un pic de atmosferă şi atât, nimic mai mult”

/ 24 ianuarie 2013

Dan Nistor a devenit în perioada petrecută la Pandurii un jucător extrem de interesant, o atracție pentru echipa națională, acolo de unde speră să-și facă o imagine cît mai bună pentru un transfer afară.

Nistor Astra Ploiesti 168      După venirea lui Pustai la conducerea Pandurilor, Nistor crede că noul tehnician nu va avea prea multe lucruri de pus la punct: „La pregătire ne aşteptăm la ceva schimbări, dar nu cred că la sistemul de joc e nevoie de schimbări. După cum s-a văzut echipa a mers bine, suntem pe un loc bun, ne trebuie un pic de atmosferă şi atât, nimic mai mult. E binevenită concurenţa, mă bucur. Asta e, pe teren pot intra doar unsprezece jucători”, spune mijlocașul despre ce așteaptă de la noua conducere tehnică, dar și despre faptul că la mijlocul terenului s-a întețit lupta pentru un post de titular.

Convocat la echipa națională, Nistor are dorința de a juca, dar și de a se număra printre marcatorii României în meciurile cu Polonia și Australia: „Sunt foarte fericit şi sper să nu mă opresc aici. Sper să nu dezamăgesc şi să prind cât mai multe selecţii. Referitor la meciurile cu Polonia şi Australia, sper să joc titular, s-o fac cât mai bine şi poate să şi marchez şi de aici poate să mi se ridice şi un pic cota. Şi cine ştie, să prind şi un contract în străinătate”, a declarat mijlocașul gorjenilor. Acesta recunoaște că nu se aștepta la un asemenea salt al carierei sale, dar și că pentru a ajunge la echipa pe care o simpatizează cel mai mult ar fi nevoie de prea multe retrageri din lotul catalan: „Nu mi-aş fi imaginat niciodată că aş fi evaluat la astfel de sume, 1 milion de euro. Sunt fericit că sunt sănătos în primul rând. Dacă ai sănătate, totul vine de la sine. Singura echipă din străinătate la care visez cu adevărat să joc e Barcelona. Dar până la urmă orice echipă e binevenită, deşi Barcelona e cea mai importantă. Sincer nu cred că aş avea acum loc acolo. Trebuie să retragă Iniesta, Xavi şi mai mulţi pentru asta (n.r. râde)”, a mai spus Nistor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.