RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nistor, cetățean de onoare în Rucăr

/ 27 decembrie 2011

Anul 2011 a fost unul care a confirmat calitățile mijlocașului Dan Nistor la Pandurii Târgu Jiu, tânărul jucător adus de la Internațional Curtea de Argeș în urmă cu un an și jumătate impunându-se în echipa lui Grigoraș, dar și în localitatea natală, la Rucăr.

Nistor este mulțumit de realizările sale din 2011, an care i-a adus și o mare surpriză la Rucăr: „Am avut parte de un an bun și de unele surprize. În urmă cu puțin timp am fost făcut cetățean de onoare în Rucăr, la mine acasă! A fost o surpriză mare și înseamnă foarte mult pentru mine. Vor fi niște avantaje de care voi profita acolo. Mi s-a dat un teren pe care voi face o casă și la care voi avea unele facilități. E o zonă foarte frumoasă, acolo îmi voi petrece vacanța, cu familia, acasă”, a declarat mijlocașul Pandurilor.

Anul 2011 a însemnat pentru Dan Nistor, la Pandurii, 32 de meciuri jucate în Liga I, în mare parte din postura de titular, partide în care a reușit să înscrie de două ori.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.