RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a transferat astăzi trei jucători din spațiul fostei Iugoslavii

/ 22 decembrie 2012

Conform site-ului oficial al Pandurilor, gruparea gorjeană a parafat astăzi înțelegeri cu trei jucători care vor fi la dispoziția lui Petre Grigoraș de la reluarea campionatului.

sigla aniversara Pandurii alb-albastruPlecați la Belgrad în această dimineață, președintele Marin Condescu și directorul sportiv Robert Bălăeț s-au înțeles cu un macedonean, un sârb și un bosniac. Astfel, fundașul Novak Martinovic și mijlocașul Stojan Vranjes vor reveni la gruparea gorjeană, în vreme ce atacantul Blaze Ilijoski întregește tripleta ex-iugoslavă ce vine la Pandurii.

Dacă în cazul lui Vranjes este vorba de un contract ce se va întinde pe doi ani, Martinovic și Ilijoski au semnat înțelegeri valabile pentru trei ani.

Cu acești jucători, Pandurii a ajuns la patru achiziții pentru retur, încă înainte de pauză fiind parafat și contractul atacantului georgian Georgi Alaverdashvili. În mare parte sunt realizate și condițiile celui de-al cincilea transfer, cel al lui Viorel Nicoară, care va veni pentru început sub formă de împrumut pentru șase luni de la CFR Cluj, în vară Pandurii având prima opțiune pentru un transfer definitiv al jucătorului ce s-a remarcat în Liga 1 în tricoul celor de la Victoria Brănești.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.