RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nicoară nu va juca împotriva CFR-ului

/ 9 aprilie 2013

Dezamăgit de faptul că Pandurii a pierdut în fața celor de la Petrolul și a coborât două poziții în clasament, dar și de faptul că va fi nevoit să nu joace etapa viitoare, Viorel Nicoară crede că meciul cu Dinamo va fi unul de a fi sau a nu fi în cupele europene pentru echipa gorjeană.

nicoara petrolul 2Nicoară nu va juca în Gruia conform înțelegerii dintre cele două cluburi, jucătorul fiind luat sub formă de împrumut în această iarnă tocmai de la viitorul adversar al Pandurilor, această pauză forțată venind după cea mai solidă prestație a sa de la sosirea la Târgu Jiu.

Jucătorul de bandă stânga spune că se simte bine la Pandurii, dar nu știe care va fi viitorul său, participarea în Europa League putând fi criteriul decisiv în stabilirea tricoului pe care-l va îmbrăca în sezonul următor: „M-am acomodat, m-au ajutat şi băieţii. Am găsit o familie aici. Mă simt bine, dar pentru la anul vreau să mă întorc la CFR. Dacă prindem o cupă europeană aş vrea să rămân. Oricine ar vrea să joace în cupele europene”, a mai declarat Nicoară.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.