RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nicoară, suspendat pentru meciul cu Vasuiul

/ 28 februarie 2013

Pentru partida cu SC Vaslui, antrenorul Cristi Pustai va fi nevoit să facă o modificare în primul unsprezece față de cel trimis pe teren în meciul disputat la Piatra Neamț contra Ceahlăului.

alb albastru sigla pandurii 62          „Deocamdată nu sunt probleme medicale, e vechea problemă cu Paraskevas, care am înţeles că se va rezolva săptămâna viitoare atunci când o comisie va analiza situaţia lui. În rest e bine că am trecut fără accidentări, însă avem un suspendat, pe Nicoară”, a declarat antrenorul Pandurilor despre problemele de lot dinaintea partidei din etapa a XXI-a a Ligii 1.

În ceea ce privește situația cipriotului Christou Parasckevas, Cristi Pustai speră ca situația să se rezelve până la urmă, fără însă a diminua din meritele noului cuplu de fundași centrali la care a fost nevoit să apeleze începând cu partida cu Ceahlăul: „La modul în care în jocurile de pregătire, când am folosit cuplul Viera – Paraskevas, pot spune că ne-a creat ceva probleme problema lui Paraskevas. La cum au stat lucrurile în teren, cuplul Viera-Rada s-au descurcat. La Rada s-a văzut lipsa jocurilor, el nu are nici un joc, dar şi în aceste condiţii şi-a făcut treaba foarte bine”, a mai declarat Cristi Pustai.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.