RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Remiză pentru Pandurii cu FK Zeta

/ 10 februarie 2013

Primul amical al Pandurilor din al doilea stagiu din Antalya s-a încheiat nedecis.

alb albastru sigla pandurii 62Trupa lui Cristi Pustai a jucat cu muntenegrenii de la FK Zeta Golubovic, echipă aflată pe penultimul loc în competiția internă. Partida s-a încheiat fără ca vreuna dintre echipe să reușească să înscrie, acest amical fiind al treilea, din tot atâtea disputate, în care echipa antrenată de Cristi Pustai termină la egalitate, după 1-1 cu Volga Novgorod și 0-0 cu FK Horizont Turnovo.

Primul unsprezece trimis de Pustai pe teren la meciul cu muntenegrenii a fost următorul: Mingote – Unguruşan, Viera, Paraskevas, Vlad – Voiculeţ, Anton, Nicoară – Grigoraş, Popin, Cristea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    suntem praf!!!!

  • dan spune:

    pai daca au inceput cu grigoras ,cristea si popin nici nu poti da gol.Si mai avem si pe lemnaru si matulevicius ,la fel prieteni cu fotbalistii.Un voinea sau ciucur nu au loc de petardele astea…..

    • dan spune:

      in completare,dupa cum alcatuieste echipa pusztai, cred ca am revenit la cartu,badea sau sandoi…

  • Liviu spune:

    ce pretentii sa avem cand se aduce numai liber de contract si de la echipe slabe, sa fim seriosi daca se vroia performanta se aduceau 2-3 jucatori buni care sa faca diferenta si era altceva asa insa au adus niste mediocrii pe baza comisioanelor platite la impresari, stie domnu’ sindicalist sef ce face cu bugetul si banii de pe transferuri ca deh clubul e feuda domniei sale de ce sa scada burta sau numarul caselor

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.