RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec umilitor al Energiei pe teren propriu în fața Farului

/ 23 februarie 2013

Deși Energia spera ca meciul cu Farul să fie un antrenament bun pentru meciul de la Târgu Mureș, acesta s-a transformat într-o umilință, constănțenii câștigând surprinzător la Târgu Jiu, scor 71-76 (24-25, 12-19, 19-15, 16-17).

darby farulSituația de la echipa de baschet a Energiei a devenit una extrem de încordată după acest eșec ce pune capăt aproape oricărei speranțe a gorjenilor de a mai prinde un loc în play-off. Dacă înaintea acestei etape șansele erau foarte mici, acum tind spre zero și nici măcar Slobodan Nikolic nu mai crede în minuni: „După meciul de la Giurgiu am pierdut atmosfera, am pierdut tot. Ceea ce s-a întâmplat este o mare, mare rușine. Am pierdut, dar nu asta e cel mai rușinos, ci faptul că Farul a avut 40 de minute mâinile sus și ne-a condus non stop. Aștept 2-3 zile, acum nu știu ce să mai zic. CSM București a pierdut acum acasă, dar și noi am făcut-o și șansele noastre sunt minime. Dacă ai pierdut acasă cu Farul nu mai ai timp în trei zile să te refaci pentru meciul de la Târgu Mureș și asta e o problemă”, a declarat Slobodan Nikolic la finalul meciului pierdut în fața Farului.

În ciuda acestui eșec ce compromite aproape în totalitate șansele la play-off, Nikolic spune că nu părăsește acum echipa, deși recunoaște că finalul colaborării se apropie: „Eu nu-mi dau demisia. Am contract. Nu știu dacă am fost demis. Vom vedea. Discuție cu conducerea am avut după meciul cu Giurgiu, nu și acum. Vom discuta luni. Nu aștept acum nicio decizie. Eu voi pleca mâine la Belgrad pentru niște afaceri și vom vedea luni”, a mai spus Nikolic.

Energia a jucat foarte slab în fața constănțenilor, a avut un procentaj mizerabil la aruncările de trei puncte (23,8%), dar și la aruncările libere (54,5%), singurul lucru demn de menționat fiind un double-double al lui Darby (18 puncte și 11 recuperări), însă și acesta fără strălucire.

www.sportingorj.ro

Comentează!

37 Comentarii până acum

  • MarmotikaSs spune:

    Next Level :)) !!

  • Kobe_Bryant spune:

    O prestatie jenanta ,o bataie de joc fata de suporteri…Rusine sa le fie acestor pseudobaschetbalisti(cu exceptia lui Darby),care s-au lasat antrenati in razboiul dintre conducere si antrenor…Situatia e clara,antrenorul nu vrea sa plece,conducerea vrea sa scape de el si la mijloc sunt jucatorii, care in mod involuntar sau nu,isi bat joc de fantasticii suporteri care vin meci de meci la sala…Chiar nu va este rusine de acest public minunat,care va sustin si va aduleaza meci de meci domnilor mercenari?Numai banii conteaza pentru voi,suflet nu aveti?
    Ca simplu suporter,am crezut in voi,am crezut in faptul ca banii nu pot cumpara onoarea,dar m-am inselat…Aseara s-a vazut clar ca puteti dar nu vreti…Singurul jucator care a incercat si a vrut sa faca ceva a fost,ca de obicei ,Darby…Respect total pentru acest jucator incredibil,un om care joaca cu sufletul alaturi de suporteri si rusine tradatorilor(se stiu ei care),in frunte cu Steffel…
    O seara umilitoare pt.noi suporterii,dar normala pt.jucatorii,care indiferent daca joaca sau nu,primesc aceiasi bani…RUSINEEEE!!!

  • gogel spune:

    Nu sunt de vina antrenorii ci stresul provocat de noul staff …. Mr Cumpanasu nu stie cu ce se mananca sportul….

  • Intr-un comentariu anterior cineva cerea o explicatie conducerii Energiei pentru meciul de la Giurgiu. Raspunsul a venit la meciul cu Constanta !… Pai , nenorocitilor, va platesc abonament de atatia ani si voi trimiteti jucatorii in teren sa nu joace….Platesc , ca prostul , abonament si voi vinde-ti bilete la fraieri ca ,, destepti ,, intra fara….. Incasati 6 lei pe bilete de 5 lei …. Din partea mea , adio , abonament , nenorocitilor….. Am ajuns bataia voastra de joc ….. traim intr-o tara in care bataia de joc a ajuns un stil de viata pentru toti analfabetii , hotii , criminalii si nenorocitii acestei tari ….. nu stiu cat va mai poate rabda pamantul…. Sa dea Dumnezeu sa se desfiinteze Energia sa va vad de unde mai mancati degeaba ……
    Pacat de Darby ! Pana acum cred ca a ramas pentru suporteri dar de la vara se va duce unde va vedea cu ochii……. Stai la Energia atatia ani fara performante si in loc sa te atepti la o evolutie a clubului te trezesti ca ei te trimit in teren sa pierzi…. ca vor sa schimbe antrenorul (acum m-am lamurit cum am pierdut meciurile din retur – Sibiu, Medias …).Pai tu, mare presedinte de sectie, asa vrei sa faci performanta ….. si noi speram ca copii din Tg-Jiu sa fie atrasi de acest sport si de clubul Energia …..
    Tu presedinte de sectie ( cum doamne iarta-ma ai ajuns aici si cine te-a numit , pe ce criterii ) si tu presedinte de club cum acceptati ca un jucator ca Wisseh , cel mai bun marcator anul trecut, sa-si bata joc de noi in felul asta fara sa luati nici o masura….Prost a fost Nicolici ca nu a bagat copii sa joace…. Eu nu-i iau apararea lui Nicolici dar voi l-ati adus , acceptat , tolerat…..Trebuia sa rezolvati problema in afara terenului ….Nu l-ati putut demite !? Pai atunci nu aveti ce cauta in functiile pe care le ocupati , inseamna ca nu stiti sa negociati , nu stiti sa faceti un contract care sa va fereasca de astfel de probleme…..Dar voi trimiteti jucatorii sa nu joace , simplu …. Fraerii sa strige si sa plateasca…… Norocul vostru ca suporterii nu v-au strigat voua ce meritati, dar vine si ziua de sambata ….. Mai aveti curaj sa apareti la sala in fata noastra….. Nenorocitilor,…… in sala ploua ….. in atatia ani nu ati fost in stare sa aduceti un sponsor la echipa … pe cei care au dat bani i-ati indepartat ……. si noi …… fraieri …..neglijabili….nu contam …. sper sa ne facem auziti sambata asta…. UITATI-VA LA CRAIOVA ! Antrenor tanar , jucatori refuzati de altii ( si de Energia) si uite unde sunt si cum joaca …… unde erau pana anul trecut….dar acolo sunt oameni care stiu ce trebuie facut , nu ca la noi paraleli cu sportul asta si pe asupra nenorociti care trimit echipa sa piarda…… . Ar trebui ca unor jucatori sa le taiati salariile si sa-i despagubiti pe suporterii care au platit bilete si abonamente sa sa fie luati de fraieri de voi si de cei cativa pseudobaschetbalisti , iar voi NENOROCITILOR SA VA DATI DEMISIA !!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Adevarul spune:

      Asta e marea problema a acestui club : conducerea!! Niste habarnisti care nu au nimic in comun cu baschetul, care aproba si fac transferuri dupa ureche! Domnul Cumpanasu, daca ati fost atenti, sta alaturi de echipa pana in momentul in care vede ca meciul e compromis, apoi isi face coada colac si o intinde de langa banca, nu isi asuma nimic!! Pai este frumos domnule Cumpanasu?!! Situatia proasta in care se afla echipa nu este datorata numai jucatorilor si antrenorului, este si vina dumneavoastra domnule Cumpanasu si domnule Tirca! Nimic vizibil si remarcabil in activitatea domnului Tirca…sunteti jalnici! Cati ani trebuie sa mai treaca sa facem si noi performanta la Tg-Jiu?! INCOMPETENTA va defineste cel mai bine! Sper ca domnul Ciurel sa deschida ochii si sa ia masuri drastice la sectia de baschet, aduceti in conducere un om din baschet nu niste pacalici! Voi pacaliti sportul ! RUSINEEEEEEE ! Tineti la echipa unu’ precum Mocanu care papa banii degeaba…asta e doar un exemplu! su

    • realgorj spune:

      Ai dreptate in mare parte in ce spui, da’ cu Wisseh n-ai nimerit-o.Vezi mediile in cele 7 jocuri pe care le-a disputat in retur si fa o comparatie cu ceilalti. Nimeni nu-i perfect zi de zi…

      • @realgorj spune:

        Realgorj , iti urmaresc opiniile si pe acest site si pe totalb. si ,cred ca, intotdeauna am fost de acord cu tine.

        Parerea mea ,despre Wisseh, in meciul cu C-ta ramane aceeasi ,
        pentru ca eu cred ca el putea sa ia meciul pe cont propriu (si atunci ieseau faulturi la el si implicit libere) sau putea sa arunce mai mult . Eu cred ca el putea schimba soarta meciului daca se implica mai mult (il avea si pe Darby alaturi)- au fost doar 5 puncte diferenta- dar nu a facut-o si eu cred ca nu din cauza unei zile proaste….
        In fine , e parerea mea , asa am simtit eu .

    • obiectiv spune:

      In sala ploua ,iar posibilii sponsori nu sunt dispusi decat sa faca galagie si sa-si dea aere de „mari cunoscatori”,nu sa faca ceva concret pentru sport.Oare cat timp vom mai fi considerati bataia de joc a acestor „cunoscatori”?Sa uitam cum „vedete”sustinute de catre acestia,nu au plecat in vara lui 2012 din acest oras stand si tatonand terenul constienti fiind ca in alta parte sunt sanse…0 de a mai „juca”?Oare la urechile domnului Ciurel ajung ofurile noastre sau mai mult ca sigur spusele „cunoscatorilor”?Oare sperantele noastre sa ramana doar in mainile lui Darby?De ce asta vara nu au fost cooptati la conducere si domnii Beches si Raut?Simplu, sunt cu adevarat cunoscatori ai fenomenului si mai ales oameni DE MARE CARACTER.

    • fritz spune:

      analfabetule, se scrie ,,vindeti” si nu vinde-ti
      duminica sa te duci la cel ce vinde bilete si o sa iti dea leul inapoi si daca vrei poti returna si abonamentul pe care l-ai luat fortat de nevasta-ta….

  • Claudiu Dragan spune:

    Asa este !!! O conducere jenanta care castiga bani pe spatele unui sport de care nu are habar.O bataie de joc din care cei care pierd sunt doar suporterii entuziasti si bietul Darby .Un mare jucator care isi pune in pericol cariera din cauza unor conducatori de club care habar nu au de baschet.Domnule Cumpanasu lasati pe altcineva daca nu sunteti capabil. Echipa asta are un lot mult mai valoros decat locul pe care il ocupa
    in clasament !!!! Mergeti vreo 2 saptamani la un club profesionist din Europa sa vedeti ce inseamna management .Sau macar duceti-va la Oradea,Craiova sa vedeti ce se paote face cu un buget mai mic ca al nostru !
    Deci inca odata : JOS CONDUCEREA !!!!!!!!!!

  • VOCEA STRAZII spune:

    la energia fiind bani publici, intreb si eu ca fraierul:din auzite(nu bag mana in foc de adevarul stirii), cate contracte LEGALE are antrenorul sarb slobodan nikolic?

  • doar eu spune:

    pentru marele domn cumpanasu: cititi, va rog frumos, daca aveti timp treizeci de secunde in cele 24 de ore foaaaaaaaaaarte aglomerate dintr-o zi de lucru a dumneavoastra, interviul PRESEDINTELUI BCMU PITESTI, STEFAN ZIGULI din total baschet. va multumesc mult daca acceptai acest maaaaaare sacrificiu! fara nici un fel de respect!

  • Adevarul spune:

    „Cine tradeaza va fi tradat” – sper ca asta i se va intampla jucatorului ce a inceput complotul impotriva antrenorului. Daca as fi naiv as astepta din partea conducerii sanctionarea jucatorilor care pur si simplu si-au batut joc de sansele (mici dar existente) de intrare in play of, insa conducerea este partasa la acest complot. Ce fel de conducatori sunteti voi?! Nu credeti ca prin dorinta voastra, de a scapa de Nikolic prin orice mijloace, practic v-ati batut joc de suporteri?! Ce insemana sportul pt voi?! Imi permit sa raspund tot eu pt voi : nimic! Asa cum si voi insemnati NIMIC pt acest sport! RUSINE CONDUCERII SI ACELOR JUCATORI CARE AU UITAT CA SUNT PLATITI SA JOACE BASCHET!

    • Anonim spune:

      Vorbesti prostii sau poate ai primit si tu vreo mica „atentie” din partea antrenorului si te obliga bunul-simt ( constiinta n-ai de unde) sa ii tii partea. De ce ar fi complot impotriva antrenorului? Daca da, atunci clar acest antrenor nu este dorit la echipa, din diverse motive pe care as putea sa le enumar dar nu este relevant. Atata timp cat un lot intreg sau cel putin jumatate este impotriva lui este clar o problema. O fi unul „nebun” ( gen mocanu cum il acuza lumea ) dar chiar asa toti sunt ??? Si de ce ar complota? Ar risca ei acum pe ultima suta de metrii sa fie sanctionati financiar? Oricum nu ar schimba prea multe… Sincer, singurul care parea ca il saboteaza dupa felul in care a jucat a fost chiar fiul lui, stefan… Fratilor imi pare rau ca multi nu au capacitatea de a intelege intr-adevar ce scriu eu aici dar este la mintea cocosului ce se intampla …

  • realgorj spune:

    Eu unul nu cred in conspiratia impotriva lui Nikolic. Cine s-a faca ? Conducerea prin jucatori ? Exclus ! Un grup dintre jucatori ? Care ar fi motivul ? Un jucator anume ? Ar fi schimbat din teren. Multi au pronuntat numele lui Mocanu ba chiar l-au dat ca viitor antrenor.Amintiti-va declaratia d-lui Ciurel : obiectiv pentru anul viitor locurile 1-3. Si atunci ai veni cu antrenor debutant ? Sa fim seriosi…A fost acuzat si Wisseh, omul asta este venit de 2 luni, ce interes ar avea ? Nu stim daca ramane sau nu sezonul viitor ( cum nu stim de niciunul ) si stie ca Energia este o echipa cu un lot schimbator, daca ramane nu stie ce colegi va avea la anul. Da, Energia joaca foarte slab in ultima vreme, dar nu cred ca motivul este razvratirea jucatorilor. Este altceva. Poate vom afla dupa incheierea campionatului, pana atunci nu se va obosi cineva s-o faca. Eu raman acelasi suporter : HAI ENERGIA !

  • VOCEA STRAZII spune:

    @realgorj: discutie steffel-cumpanasu in biroul lui cumpanasu: atata timp cat antrenor este ecest sarb, eu nu mai joc baschet aici! ori pleaca el, ori plec eu! sunt exact cuvintele cehului! motivul? in pauza meciului de la oradea, antrenorul i-ar fi reprosat, de fata cu ceilalti jucatori, ca omul lui arunca prea liber la cos! reactia lui cumpanasu? lasa davide ca tu nu pleci nici la anul de aici! martori la discutie: alionescu si prezidentul(asa cere mai nou sa i se spuna).era nevoie si de alionescu pentru ca domnul sef sectie baschet stie limba engleza ca soacra-me mayasa! apoi, domnule realgorj din neamul prezidentului: toata lumea era suparata dupa meci pentru infrangere, cu exceptia domnuli tirca! a doua zi, la sala, mi s-a facut scarba de ce am vazut: PROTEJATUL era flancat de familia prezidentiala, in frunte bineinteles cu prezidentul,si radeau cu gura pana la urechi, probabil de prostii care inebunesc in tribune de ciuda!asa e cand primesti in jur de 2500 euro pe luna cu un singur scop: sapa-l pe nikolic cu orice pret!

    • doarbaschet spune:

      Scarba trebuia sa ti se faca dimineata cand te-ai uitat in oglinda. Protejatul statea in spate,eu stateam in fata lui,iar Prezidentul,pe care il muscati voi atat,era mult in stanga.Eu fusesem la o cafea cu Protejatul, Prezidentul nu avea nicio treaba cu asta. Pentru un id… ca tine,sau ca altii ca tine,ai vrea sa nu mai vorbesc cu el? Crezi ca mie nu-mi pare rau ca am pierdut? Cu siguranta sufar mai mult ca tine.Mizerabilule. Iar de fata la discutia relatata cred ca mai era si un pupincurist pe care il stie toata lumea.

    • realgorj spune:

      @vocea strazii : ca fapt divers:vad ca ma bagi in neamul prezidentului, si nu stiu de ce ! Cu d-l Cumpanasu ma salut la sala, si atat, nu iesim la cafea, nu stiu unde locuieste, nici el de mine si nici nu ma intereseaza. Cu doi ani in urma am facut un mic serviciu echipei de baschet, poate candva voi spune ce, si de atunci ma salut cu Cumpanasu. Iar pe d-l Tirca pur si simplu nu-l cunosc.Multumesc daca iei in considerare ce am scris.

  • doarbaschet spune:

    „Conspiratia” este un spectacol regizat de Nikolic si sustinut din „culise” de cativa acoliti printre care „doar eu” si „coana asistenta” (fosta „energy_fan”,”gil”,etc.) care acum vreun an si ceva se balacareau pe acest site,iar acum „se iubesc”. Ce fel de om trebuie sa fii incat,in decembrie 2011 sa scrii ceva, iar dupa un an sa te intorci 180 de grade .Iata ce scria „doar eu” (am dat copy-paste la un comment al lui de pe acest site):
    *** „doar eu spune:5 decembrie 2011 la 11:06 pm
    eu nu am mirosit niciodata inebunit mirosul de transpiratie al unui om si sa mai fiu si in extaz pentru acest lucru! tu da,coana asistenta! pacat de copilul tau ca citeste postarile tale! daca il urati atat de mult pe mocanu, haideti sa-l dam afara si sa aducem pe cine? pe cei care nu au avut nici o oferta din tara,au plecat ca niste lasi si acum plang sa vina inapoi!….pacat ca niste otrepe ca voi incearca sa intine tot ce face un mare sportiv pentru echipa lui! puteti sa scrieti ce vreti voi, nu veti fi nici 0.0001% din ce a fost, este si va fi viorel mocanu! nu sunt avocatul lui mocanu, dar cand omul asta juca sub tricolor voi nu stiati sa mancati paine! parafrazandu-l pe stoicikov: go home, mamalicki!” -presupun ca lasul la care se referea era Porter-
    Si iata ce scrisese „coana asistenta” ceva mai devreme :
    *** „energy_fan spune:5 decembrie 2011 la 6:32 pm
    @doar eu: bai mocane, nu mai posta, milogule! nu esti mocanu? dar atunci cine esti de iti permiti sa vb in numele lui? am zis eu ca-i simt lipsa lui mocanu in echipa atunci cand n-a jucat! bai @doar eu, indiferent cine esti, scuteste-ma cu pupincurismul tau si indiferent ce vei posta dupa mine nu ma voi mai sinchisi sa-ti dau replica pt ca vad ca dupa parerea ta toti trebuie sa avem aceleasi pareri despre unii baschetbalisti…..”
    Replicile au fost mai multe,eu am „spicuit” doar cele mai frumoase exprimari ale celor doi.

  • doarbaschet spune:

    Trecand la subiectul actual,nici eu nu cred ca jucatorii s-au „dat” la o parte. Cred insa ca antrenorul nu mai este respectat de jucatori,dar atunci cand ii injuri ca la usa cortului,si sarbii sunt mari maestri in injuraturi (si in dat cu tabla in cap),este clar ca nu te mai poti astepta la respect. Pacat ca s-a ajuns la aceasta stare conflictuala printre suporterii echipei. Acest „smecheras” de Belgrad a reusit sa-i invrajbeasca pe suporterii Energiei. Va pleca,pentru ca oricum va pleca,s-a terminat era „Nikolic” indiferent de ce va face echipa,si el stie asta,va pleca deci, razandu-si in barba si spunandu-si „i-am fraierit timp de trei ani” . El este cel care ne-a fraierit pe toti . Pana anul acesta unii se plangeau ca handbalul primeste mult prea mult,acum cand „partile” au fost repartizate corespunzator,tot nu este bine. Indiferent cine va fi presedinte de club sau de sectie se vor gasi nemultumiti,mai ales printre cei care se considera indreptatiti sa ocupe chiar ei aceste functii. Faptul ca ti-ai cumparat un abonament sau un bilet nu-ti da dreptul sa injuri si sa improsti cu noroi. Bunul simt ar trebui sa te impiedice sa faci asta.Bineinteles daca ai bun simt,si ma refer aici la oricine scrie pe site.Din ce in ce mai des incercarile de a face bine si de a ajuta dezinteresat se intorc impotriva celor care le intreprind. Facerea de bine e.… Suntem olteni,suntem gorjeni,la,la,la….!!! Nikolic,Nikolic, ….!!!

  • doarbaschet spune:

    Imi cer scuze pentru comentariile lungi. Promit sa fiu cuminte,sa nu mai scriu vreodata pe acest site si sa nu ma mai bag in treburile adevaratilor sustinatori ai echipei. Totusi,daca imi dau voie specialistii,as vrea sa vin in continuare la meciuri –am cumparat doua abonamente,dar vin singur- , sa fac zgomot,promit sa nu injur,sa tin cu echipa si cu toti jucatorii ei,indiferent de numele,de valoarea sau de forma de moment a acestora.Ce sa fac daca nu ma pricep deloc la sport,ma uit si eu,asa…. Nikolic,Nikolic….!!!

  • fritz spune:

    o gramada de papagali si de imbarligatori comenteaza aici ca niste lasi…..
    daca ati avea ceva de spus ca niste barbati ce va considerati, ati iesi in fata si ati spune, dar va ascundeti dupa un nume fictiv si improscati cu noroi in stanga si in dreapta…..RUSINE!!!
    VULPEA CARE NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI…..
    oare voi ce urmariti prin denigrarea unor persoane in comentariile voastre murdare???
    rusine isar, rusine gusatu, rusine baluta si tuturor celor care bagati batul prin gard. un suporter adevarat e alaturi de echipa si la bine si la rau…..sau la bine ,,merge spritul” si la rau ,,hai sa comentam pe sportingorj”
    puneti umarul la revenirea echipei nu o loviti cand e cazuta la pamant ca lasii…
    HAI ENERGIAAAAAAAAAA!!!!!!!!

    • MarmotikaSs spune:

      CORECTTTT !!!! aveti mare dreptate !!!!

    • baluta spune:

      E prima oara cand scriu aici. Nu as fi scris niciodata daca nu vedem atata nemernicie la tine.
      Nu am scris niciodata ceva rau de cineva.
      Daca am avut ceva de spus, am spus în fata, fara sa ma ascund ca tine.

      „o gramada de papagali si de imbarligatori comenteaza aici ca niste lasi…..
      daca ati avea ceva de spus ca niste barbati ce va considerati, ati iesi in fata si ati spune, dar va ascundeti dupa un nume fictiv si improscati cu noroi in stanga si in dreapta…..RUSINE!!!
      VULPEA CARE NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI…..
      oare voi ce urmariti prin denigrarea unor persoane in comentariile voastre murdare???”

      Aici ai dreptate. Sunt cuvintele tale.
      Tu esti si PAPAGAL si IMBARLIGATOR.
      Tie trebuie sa iti fie RUSINE.
      Tu te ascunzi în spatele unui pseudonim ca sa împrosti cu noroi in oameni. Oameni pe care se vede ca îi cunosti dar nu ai curajul sa vorbesti cu ei direct. Tu esti PAPAGAL pentru ca repeti ce iti spun sefii? Sau tu esti seful? Poate unul dintre ei, poate un prieten, sau poate chiar o ruda. Daca esti barbat scrie cu numele tau adevarat. Poate in „gasca” ta acest lucru e interzis? Sper ca la urmatorul meci sa ne intalnim, sa vi la mine (pentr ca ma cunosti) si sa imi spui ce ai de spus direct.
      Ar fi cel mai frumos.

  • Adevarul spune:

    Voi ori sunteti naivi ori va prefaceti!! Doar Cumpanasu si cativa „lingusitori” „nu cred” in acest complot. Cu totii stiti adevarul, dar asa cum am mai spus datorita dorintei de a scapa cu orice pret de Nikolic acceptati aceasta metoda josnica si o apreciati in sinea voastra, iar aici pe site deveniti brusc contrariati si ganditi ca fiind imposibil un complot impotriva antrenorului. Nu mai ascundeti mizeria din acest club. Zicea „Anonim” ca eu sunt de partea antrenorului, tin sa-i spun ca se inseala. Nu l-am cunoscut personal si nu am avut niciodata vreo discutie cu Nikolic, nu am nicio problema daca este demis sau nu, ce ma deranjeaza este atitudinea unor jucatori care au uita ca sunt platiti sa joace nu sa faca jocurile altora. E treaba conducerii sa demita un antrenor!Ok…Nikolic out, dar jucatorii nu primesc nicio sanctiune pt rezultele proaste? Asa ca daca voua va place minciuna va doresc multe realizari mincinoase! Vb de bun simt unii care mint de cred si ei ca e adevarat. Sper ca voi avea candva satisfactia de a privi o conducere profesionista lipsita de toti pupincurisiti din jurul conducerii!

    • doarbaschet spune:

      Ok. Imi pare rau ca m-am implicat intr-un razboi care nu este al meu.Tu detii adevarul iar cei care nu gandesc la fel,mint. S-a facut deja prea mult rau,dar se poate si mai mult. Spor la treaba tuturor.Mie mi-ajunge.

      • Adevarul spune:

        Asta nu e un razboi, nu am nimic personal nici cu tine nici cu altii, insa imi doresc un club de baschet si o echipa care sa imi dea motive de mandrie. E prea multa mizerie in acest club, crezi ca e prea mult sa cerem performata la acest club?! Tu ce iti doresti?! In acest moment sansele ca acest club sa faca performanta sunt inexistente desi trebuie sa recunosti ca bugetul a fost unul bunicel. Daca ne uitam la performantele altor echipe cu un buget mult mic iti vei da seama ca se poate. Si daca la altii se poate la noi de ce nu?! Pt ca nu exista la echipa oameni carora putin le pasa de acest lucru (stau pe un scaun caldut si asta le este suficient) iar cei care poate isi doresc performanta nu sunt capabili! Nu e suficient sa spui ca vrei performanta dar sa nu stii cum sa faci acest lucru. Nicolik si-a aratat limitele si atunci cand exista tensiuni intre antrenor si jucatori, conducerea trebuie sa gaseasca o solutie corecta nu sa tolereze sau sa recurga la „manevre” . Puteau frumos sa il cheme la discutii pe Nikolic si sa ii spuna ca nu mai este dorit la echipa. Sa ne spuna de ce trebuie sa stricam jocul de baschet si sa ne batem joc de sanse pt a-l demite pe antrenor?! Sau de ce atunci cand mai ai inca sanse sa prinzi play of-ul conducerea tolereaza jocul prost al unuia sau mai multi jucatori?!!

  • Luta spune:

    Parerea mea este ca jucatorii care nu vor sa joace pt.echipa asta nu merita sa mai fie tinuti si sa ia niste bani(frumosi)degeaba.Acestia impreuna cu complotistii trebuie sa plece.Singurul care trebuie si merita sa ramana,este Darby.In jurul lui trebuie adusi jucatori valorosi care isi doresc sa joace,care sa respecte antrenorul.Nu am fost niciodata fanul lui Nikolici,chiar ma bucur ca pleaca,dar acest lucru trebuie sa se faca intr-un mod normal,profesionist,nu printr-un boicot al unor jucatori,despre care,sincer,nu stiu ce sa cred!!!
    Am o intrebare pt.domnul Steffel:daca toti jucatorii de la Energia au fost pregatiti de acelasi antrenor(Nikolici),oare Darby de ce nu s-a plans niciodata de el?Oare de ce Darby nu a mimat niciodata baschetul?Stiti de ce ?Pt.ca Darby este un jucator profesionist, care respecta oamenii,care respecta publicul ce vine meci de meci sa fie alaturi de echipa favorita.
    Este o diferenta,mare zic eu,domnule Steffel,nu-i asa?

    • Iulia spune:

      Ce atatea discutii, scandaluri, jigniri la adresa unor jucatori? Toti ati uitat formula de anul trecut care ne-a dus in play-off si anume Darby, Steffel, Mocanu, Nikolici, Gutoaia, Porter? Ati uitat cum jucau cei 6 meci de meci pt ca aveam banca scurta? Atunci erau buni, acum sunt sabotori, sunt vanzatori de meciuri?De ce patati reputatia acestor jucatori si ii vorbiti de rau cand nu aveti niciun drept? Vorbiti de sabotaj cand Louis da totul pe teren( nimeni nu e perfect meci de meci), de David care joaca la fel de bine accidentat sau neaccidentat, de Viorel care s-a accidentat in timpul meciului pt echipa atat sezonul asta cat si cel trecut, iar de la revenirea lui, antrenorul nu il foloseste, de Stefan care inscrie de 3 puncte cand ne arde buza mai tare? Sa va fie rusine. Oamenii astia au jucat luni de zile baschet la capacitate maxima fara sa isi primeasca salariile, si au facut-o si sezonul asta, iar voi nu miscati un pai fara sa fiti platiti. Va e ciuda ca iau mii de euro pe luna salariu? De ce nu v-ati facut baschetbalisti? Sau poate fotbalisti sa luati zeci de mii de euro pe luna? Vorbiti de oameni care si-au sacrificat copilaria, viata, familia, sanatatea si viitorul ca sa fie sportivi de performanta, sa va faca spectacol la fiecare meci, iar voi distrugeti frumusetea acestor sporturi cu fiecare jignire adusa la persoana si integritatea acestor eroi. Baschetul, handbalul, tenisul… sunt sporturi care educa, care inspira, care cultiva, dar au ajuns precum fotbalul: nu iti poti duce copilul la un meci pt ca 70% injura(barbati si femei, tatici si mamici insotiti bineinteles de copii), mai ca se iau la bataie in tribuna, ca suporteri adevarati ce sunteti trebuie sa injurati jucatorii ca metoda de incurajare, doar suntem romani. Asta este situatia domnilor suporteri. Imi doresc sa se promoveze aceste sporturi in randul tinerilor care tind din ce in ce mai mult spre obezitate, dar nu prin rautatile voastre ci prin munca, efortul, sanatatea si spectacolul echipei noastre Energia Rovinari! Sa va fie rusine ca sunteti adulti si va comportati astfel. Felicitari echipei, tot respectul pentru munca depusa si spectacolul oferit! ( p.s. sunt o simpla femeie care vin la sala sa vad meciurile alaturi de prieteni ca forma de relaxare intr-un oras cu atractii culturale putine)

  • realgorj spune:

    Deci…mai sunt 7 etape. Sanse la play-off, eu zic ca zero.Deja trebuiesc incepute preparativele pentru sezonul viitor, in care sponsorul a fixat obiectiv locurile 1-4.Cati din actualul lot credeti ca ar merita sa mai ramana la echipa ? Eu zic ca maximum 3, restul vor pleca, nu cred ca au valoare pentru obiectivul propus. Va trebui evident o banca mai lunga si probabil un nou antrenor. Pai daca tot pleaca, de ce l-ar sabota acum pe Nikolic ? Sa fie cei 3? Ce motiv ar avea si ei ?Contractul lui Slobodan oricum se incheie de drept, deci…Raman la parerea ca vina nu este la jucatori, chiar daca ei sunt cei de pe teren…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.